Baner
Baner

Sport

Državni prvaci u akvatlonu Vida Medić i Milan Tomin

 Izvor: Radio Pančevo, 29.6.2015.

Peti pančevački akvatlon održan je juče na Keju Radoja Dakića, u organizaciji Triatlon kluba „Tamiš”.

Državni prvak u akvatlonu postao je Milan Tomin iz novosadskog kluba „Triogi rejsing tim”, koji je distancu od jednog kilometra plivanja i pet kilometra trčanja prešao za 28 minuta i 45 sekundi. Bojan Kovačevć, takođe iz Novog Sada, ali iz kluba „Dinamik”, stigao je drugi na cilj, dok je trećeplasirani Bogdan Tomin iz „Triogi rejsing tima”.

U ženskoj konkurenciji, zlatnu medalju osvojila je takmičarka Triatlon kluba „Tamiš” Vida Medić, koja je trku završila u vremenu 33 minuta i 19 sekundi. Slavica Božić iz Valjeva osvojila je srebrnu medalju, dok se bronzom okitila Aneta Arfi iz Bora.

 

Sutra Peti pančevački akvatlon

Izvor: Radio Pančevo, 27.6.2015.

Triatlon klub „Tamiš” biće sutra domaćin Petog pančevačkog akvatlona, na kome se očekuje nastup oko 100 triatlonaca iz cele zemlje, a takmičenje će biti održano na Keju Radoja Dakića. Takmičari će se nadmetati u dve trke, u maloj, gde će nastupiti mlade nade i nade, i elitnoj trci, u kojoj će nastupiti juniori, seniori i veterani. U elitnoj trci, takmičari će morati da plivaju jedan kilometar i da pretrče pet kilometara. Početak male trke je u 10 sati, a start elitne u 12. Elitna trka se vodi kao prvenstvo Srbije u akvatlonu.

   

Anja Crevar u finalu 200 m mešovitim stilom

 Izvor: Radio Pančevo, 26.6.2015.

Pančevka Anja Crevar je ponovo u finalu Prvih evropskih igara u Bakuu. Ona je u polufinalu 200 metara mešovitim stilom postigla rezultat od 2 minuta, 16 sekundi i 56 stotinki, i postavila novi nacionalni rekord u apsolutnoj konkurenciji.

Finale 200 metara mešovitim stilom na programu je u subotu, 27. juna, u 15.28, po srednjeevropskom vremenu.

   

Sinoć „Dinamo” pobedio „Sinđelić”

Izvor: Radio Pančevo, 26.6.2015.

Rukometaši „Dinama” uspeli su da pobede sinoć u Beogradu ekipu „Sinđelića”, rezultatom 26:24, u četvrtfinalu Juniorskog prvenstva Srbije. Najbolji igrač na utakmici bio je Miloš Bunjevčević iz redova pančevačkog tima, koji je postigao devet golova.

Ovom pobedom „Dinamo” se plasirao među četiri najbolje juniorske ekipe u Srbiji.

   

15. Svetsko prvenstvo u „Banatskim šorama”

Izvor: Radio Pančevo, 26.6.2015.

U Tomaševcu danas počinje 15. Svetsko prvenstvo u „Banatskim šorama”. Od 14 do 18 sati će biti organizovano takmičenje juniorskih ekipa Marijeva, Čoka, Orlovata, Jarkovca, Plandišta i Opova.

Sutra će biti održano takmičenje po grupama, po već izvučenom redosledu, dok su finalni susreti na programu u nedelju, 28. juna, na glavnom terenu u Tomaševcu.