Lokal

Usvojen izveštaj o budžetu Grada za period januar-septembar

PANČEVO, 17. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Gradski većnici usvojili su izveštaj o izvršenju odluke o budžetu grada Pančeva za period januar-septembar 2018. godine kao i izveštaj o stanju životne sredine na teritoriji grada za 2017. godinu.

 

Apel gradonačelnika Pavlova

PANČEVO, 15. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Gradonačelnik Saša Pavlov urgira na sve vlasnike i zakupce poljoprivrednog zemljišta da odmah prekinu sa uništavanjem strnjike i poljoprivrednih ostataka paljenjem, jer je navedena radnja protivzakonita i može da nanese veliku materijalnu štetu. "Sve vatrogasne snage su već više dana konstantno angažovane na sprečavanju posledica ovakvog neodgovornog ponašanja pojedinaca i raspoloživi resursi su im na izmaku što posebno može da predstavlja opasnost pri postojećim atmosferskim uslovima", poručuje Pavlov.

   

U Pančevu predstavljen softver "E-parlament"

PANČEVO, 10. oktobar 2018. (TV Pančevo) – U Gradskoj upravi danas je održana prezentacija projekta "E-parlament", koji predstavlja sveobuhvatan sistem za modernizaciju i unapređenje rada lokalne samouprave i parlamenta. Softver je finalizovan i predstavljen čelnicima gradske vlasti.

   

Ograda u vrtiću "Slavuj" do kraja godine

PANČEVO, 9. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Prosveta i obrazovanje su oblasti koje su stub svakog društva. Napredak i razvoj su u Pančevu i okolnim mestima vidljivi. Tako je na primer lokalna samouprava samo u ovoj godini uložila skoro 50 miliona dinara u renoviranje objekata. Do kraja godine trebalo bi da bude završena ograda u vrtiću "Slavuj".

   

"Grejanje": Počele tople probe

PANČEVO, 5. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Danas su u Pančevu počele tople probe daljinskog sistema grejanja. U jutarnjem i popodnevnom periodu toplane na Sodari i Kotežu 2 zagrevale su vodu u glavnim toplovodima, pa su u oko 90 posto zgrada korisnika daljinskog grejanja građani imali tople radijatore.

   

Obilazak saobraćajnice u Severnoj poslovnoj zoni

PANČEVO, 5. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Direktor Fonda za kapitalna ulaganja Nedeljko Kovačević obišao je sa gradonačelnikom Pančeva Sašom Pavlovim i gradskom menadžerkom Severnu industrijsku zonu.