Baner
Baner

All You Need Is R’n’R

Vreme emitovanja: sredom, od 19 sati
Autor: Branislav Đeković

Kultna emisija Radio Pančeva „All you need is R’n’R” već deset godina svake srede, u terminu od 19 sati, slušaoce vodi kroz tvrde zvuke roka i rokenrola. Urednik, voditelj i organizator ovog programa Branislav Đeković Đeka, otorinorokenrolog, jednom nedeljno pravi izbor najbolje muzike od vremena kada su nastale električne gitare pa sve do danas.

Od samog početka emisija redovno prati dešavanja pri Moto-klubu „Kojot” iz Pančeva, a u poslednjih nekoliko godina napravljena je velika mreža svih klubova ove vrste u Srbiji i regionu, te tako ljubitelji dvotočkaša imaju priliku da se putem ovog programa informišu o svim stvarima koje su u vezi s bajk skupovima, žurkama i vožnjama.

Uz pregršt žestokog rokenrola i zvuke auspuha, najzanimljivija su redovna uključenja ljudi s terena. Uz „All you need is R’n’R” nikada nećete propustiti dobru svirku ili žurku za vikend! Pokrivena su sva dešavanja na teritoriji naše zemlje, ali i šire. Sva mesta gde se mogu sresti kožne jakne, duge kose, kaubojke, šeširi i kacige.

Nekoliko puta godišnje organizuju se svirke, koje je tehnički moguće preneti uživo iz studija. Atmosferu tada prave muzičari, njihovi instrumenti i veliki broj gostiju. Dinamika programa privlači veliki broj slušalaca različitih generacija, a to najbolje opisuju stalna uključenja vernih fanova koji su spremni da s ostatkom auditorijuma podele svoju priču i svoje iskustvo ovakvog načina života. Adrenalinski rok šok sredom uveče obećava provod i uz radio prijemnike, kod kuće, u kafiću, kolima ili pored reke – samo ako je dovoljno glasno!
Džinglovi poput: ŠANK RADI! BRAĆO I SESTRE BAJKERRRI I ROKERRRI...
DOBRO DOŠLI U DELTU RIO TAMIŠA, danas su već antologijski!
„ALL YOU NEED IZ R’N’R” – ZA SVE PRAVE LJUBITELJE VETRA U KOSI I TVRDOG ZVUKA GITARA!

 

Komentari 

 
+7 #1 19-12-2009 09:43
Џексоне, најбољи си!
Citiraj