Politika

 

ORLIĆ: SNS osudio pozive na ubistvo Brnabićke i Vučića!

PANČEVO, 18. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Poslanici SNS osudili su danas skandalozne i neljudske pozive na ubistvo premijeke Ane Brnabić i predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koje je uputio poslanik Dveri Srđan Nogo, kao i to što Savez za Srbiju nije osudio njegovu izjavu.

 

VUČIĆ I SNS UBEDLJIVO NAJJAČI! Prema najnovijem istraživanju VERUJE IM ČAK 54 ODSTO GRAĐANA SRBIJE!

PANČEVO, 12. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Srpska napredna stranka Aleksandra Vučića, ukoliko bi u nedelju bili održani vanredni parlamentarni izbori, osvojila bi neverovatnih 54 odsto glasova, pokazalo je najnovije istraživanje agencije "Faktor plus adria".

   

Rističević u republičkom parlamentu: Marinika Tepić za šest meseci promenila četiri partije

PANČEVO, 5. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Narodni poslanik Marijan Rističević predložio je na sednici republičkog parlamenta da se dnevni red sednice dopuni tačkom predloga obrazovanja anketnog odbora narodne skupštine Republike Srbije radi utvrđivanja činjenica i okolnosti vezanih za afere povezane sa bivšom pokrajinskom sekretarkom za sport i omladinu Marinikom Tepić i nenamenskom trošenju sredstava.

   

Fijasko i debakl. Marinika Tepić se smučila građanima ! Na tribinu u Pančevu došlo desetak ljudi

PANČEVO, 4. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Pančevci su , po ko zna koji put, poslali poruku Mariniki Tepić da im je dosta njene lažne borbe za nekakvom slobodom, demokratijom i istinom - odnosno narodski rečeno njenim svakodnevnim "zvocanjem".

   

Vučić: Snaga Nemačke – snaga Evropske unije

PANČEVO, 3. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitku predsedniku Savezne Republike Nemačke Frank-Valteru Štajnmajeru i kancelarki Angeli Merkel povodom Dana nemačkog ujedinjenja i poručio da put uspeha Nemačke počiva na jednakosti, pravdi i slobodi, kao i da je snaga Nemačke i snaga Evropske unije.

   

Vučić sa Putinom u Moskvi početkom oktobra

PANČEVO, 21. septembar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se početkom oktobra u Moskvi sa predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom.