Hronika

 

Tužilaštvo sprovodi istragu protiv Srđana Noga zbog pretnji smrću premijerki Ani Brnabić i Aleksandru Vučiću

PANČEVO, 19. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Više javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je predistražni postupak povodom pretnji koje poslanik Dveri Srđan Nogo uputio predsedniku i premijerki Srbije, Aleksandru Vučiću i Ani Brnabić.

 

Grad Vršac osudio propagiranje fašističkih simbola

PANČEVO, 18. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Povodom kukastog krsta koji je iscrtan u Gradskom parku, Grad Vršac najoštrije osuđuje ovaj bezumni čin i propagiranje svake vrste fašizma. Vršac je multetnička, multireligijska i multikulturalna sredina i zato pozivamo sve građane da rade na očuvanju ovih vrednosti. Svedoci smo sveobuhvatnog uređenja našeg grada i upravo iz ovog i sličnih razloga Grad Vršac i JKP Drugi oktobar otpočeli su realizaciju plana za uvođenje video nadzora nad svim javnim površinama gde se nalaze kulturna, istorijska i prirodna dobra kao i sportski tereni i površine uređene za decu i mlade kako se više ne bi događali ovakvi vandalizmi.

   

Ubici iz Bele Crkve potvrđeno 20 godina zatvora

PANČEVO, 12. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio na 20 godina zatvora Ivana Novakova iz Banatskog Brestovca zbog ubistva Jona Mezimkua Muje u Beloj Crkvi prošle godine, ali i pokušaja silovanja i teške krađe.

   

Zaplenjena indijska konoplja u okolini Kovačice - u plastenicima pronađeno 50 kg

PANČEVO, 3. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu pronašli su na tri lokacije u okolini Kovačice zasade sa oko 50 kilograma indijske konoplje i uhapsili tri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

   

Sudar na ulazu iz Beograda u Pančevo

PANČEVO, 29. septembar 2018. (TV Pančevo) – Na starom putu iz Beograda, pored table za ulazak u Pančevo, oko 8 časova, došlo je do dva lančana sudara šest automobila u obe trake. Saobraćaj je otežan, policija je na mestu događaja i uviđaj je u toku.

   

Uhapšen razbojnik nakon pljačke kioska u Pančevu

PANČEVO, 22. septembar 2018. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu uhapsili su A.K. (1983) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio više krivičnih dela razbojništva na području grada Pančeva, saopšteno je iz Policijske uprave u Pančevu.