Politika

 

Mihajlović: Srbija otvorena za investicije kompanija iz SAD

PANČEVO, 6. septembar 2018. (TV Pančevo) – Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović razgovorala je danas sa sekretarom za trgovinu Sjedinjenih američkih država Vilburom Rosom.


 

Važan sastanak: Vučić danas sa američkim sekretarom za trgovinu

PANČEVO, 6. septembar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se danas sa američkim sekretarom za trgovinu Vilburom Rosom, a nakon susreta biće potpisan Memorandum o razumevanju i saradnji u oblasti infrastrukture između dve vlade.

   

NAKON NAJAVE ILIĆA DA ĆE POKRENUTI NOVU DESNICU: Velji odbori beže u…

PANČEVO, 6. septembar 2018. (TV Pančevo) – Celokupni odbor Nove Srbije u Bačkoj Palanci na čelu sa predsednikom odbora Nikolom Bjeljac – Pidžom prešao u Srpsku desnicu.

   

Vučić i Čepurin o saradnji dve zemlje i dijalogu Beograda i Prištine

PANČEVO, 5. septembar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa ambasadorom Rusije Aleksandrom Čepurinom, s kojim je razgovarao o saradnji dve zemlje i budućim kontaktima najviših zvaničnika. Vučić i Čepurin su se saglasili da kontinuirani politički dijalog Srbije i Rusije doprinosi razvoju celokupnih odnosa na obostranu korist.

   

IZDAJA UŽIVO! Jeremić, Đilas i Obradović poručili strancima da će se lako dogovoriti oko Kosova!

PANČEVO, 5. septembar 2018. (TV Pančevo) – Opozicioni liderčići iz Saveza za Srbiju Vuk Jeremić, Dragan Đilas i Boško Obradović poručili su strancima u direktnom TV prenosu da će se sa njima vrlo lako dogovoriti oko Kosova i svega ostalog!

   

Održani lokalni izbori u Majdanpeku: SNS ostvarila istorijski trijumf!

PANČEVO, 2. septembar 2018. (TV Pančevo) – Izbori za Skupštinu opštine Majdanpeka, koja broji 31 odborničko mesto, održali su se danas. Biračka mesta zatvorena su u 20 časova i prvi preliminarni rezultati pokazuju da je izborna lista "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Majdanpek" osvojila 65, 45 odsto ukupnih glasova birača i ostvarila istorijski trijumf.