"Tante za kukuriku u Dolovu". Bogatinčevićevi puleni sa nanogicama krali pare i slali na račune u Ganu i Veliku Britaniju. Kako Bogatinčević kupuje podršku za mesto direktora

PANČEVO, 24. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Dolovo je selo na teritoriji Grada Pančeva, ali ni u snu ne bi smo pomislili šta se dešava u osnovnoj školi "Aksentije Maksimović". Da krenemo od najsvežijih informacija. Predragu Bogatinčeviću je istekao mandat i zbog neregularnosti izbora, rešenjem ministra, na mesto vd direktora škole postavljena je Zorica Sekulovski. Bogatinčević, u široj javnosti poznat kao "slobodni odbornik", bivši pulen Vesne Martinović i predsednik Gradskog odbora DS-a. Direktor-odbornik. Direktor koji kao odbornik direktno može da utiče na budžetska sredstva predvidjena za školu u Dolovu. Haos koji je napravio u svom mandatu baca senku sumnje u svoje poslovanje, a samim tim stvaraju se indicije za ozbiljnu istragu.

Da prvo navedemo kako Bogatinčević kupuje podršku. Brže bolje, da bi sprečio svoj neizbežni poraz i gubitak podrške na izborima za direktora, zaposlio je sina predsednice Školskog odbora Nataše Rašković. I to na mesto noćnog čuvara(???!)) Postavlja se pitanje, koja to škola ima potrebe za noćnim čuvarom i zbog čega, kao i iz kojih sredstava se plaćalo to radno mesto. Time je sebi kupio glas u školskom odboru. Sada preko te gospodje Nataše Rašković, kako je saopšteno našoj redakciji iz relevatnih izvora, sprovodi užasan teror, mobing , zlostavlja i maltretira sadašnju vd direktorku Zoricu Sekulovski koja radi u užasnim uslovima, u opstrukciji, boreći se svim snagama da školu "Aksentije Maksimović" oporavi od "vladavine" i "despotizma" Predraga Bogatinčevića. Naime, šta je Bogatinčević ostavio u amanet? On je u svom mandatu zaposlio Željka Ivkovića, pravosnažno osudjenog lopova. Lopova koji je kao predsednik pančevačkog "Društva učitelja" podizao novac sa računa ovog udruženja, skoro 2 miliona dinara i preko "Western uniona" prebacivao na račune verovali ili ne u GANU I VELIKU BRITANIJU. Za ovaj “poslić” on je osuđen na godinu dana zatvora, pa mu je potom kazna preinačena u kućni pritvor uz meru kontrole kretanja, odnosno popularnu "nanogicu". Ivković je bio BEZ PREKIDA U RADNOM ODNOSU u vreme izdržavanja zatvorske kazne, iako je po Zakonu automatski trebalo da dobije otkaz pošto propisi u prosveti kažu da svakom ko je osuđen na dužu kaznu od 3 meseca - prestaje radni odnos. Bogatinčević iz samo sebi znanih razloga se u ovom slučaju poziva na propise iz Zakona o radu. Ali bez obzira, to znači da je Ivković RADIO I PRIMAO PLATU i dok je bio u kućnom pritvoru, jer mu je tek nakon izdržavanja 2/3 kazne dozvoljeno kretanje na posao. Skandalozno i sramno!!! To je Bogatinčević, i ogledalo onog što karakteriše njegov mandat kao, ali evidentno i njegovu ličnost. Sada taj isti Bogatinčević preti, zastrašuje i javno na društvenim mrežama sebe promoviše ponovo kao direktora škole "Aksentije Maksimović". Da li Dolovci i roditelji mališana žele da im decu edukuje i vodi čovek za kojeg postoje ozbiljne sumnje i indicije da je učestvovao u kriminalnim radnjama? Da li je Bogatinčević možda delio novac sa Ivkovićem? Čiji su računi u Gani i Velikoj Britaniji gde je otišao novac iz pančevačkog "Društva učitelja"? Čije dete ili supružnika će zaposliti samo da bi sebi sačuvao fotelju? Da li ovaj čovek ima OBRAZ?

Svu ovu famu gospodin Bogatinčević je napravio da bi zadržao fotelju, a u medjuvremenu mesecima je pokušavao da se učlani u SNS kako bi dobio podršku u svom reizboru. SNS kao ozbiljna i odgovorna stranka, pre svega prema gradjanima nije želela da prihvati ovu vrtsu ucene, odnosno uslovljavanje gospodina Bogatinčevića članstom u stranci sa direktorskim mestom u dolovačkoj školi. Pored toga i u SNS su stigle informacije šta je sve gospodin Bogatinčević radio u svom mandatu.