Sport

 

Iznenađenje za Anju Crevar

PANČEVO, 23. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Na Gradskom bazenu, plivači i treneri Plivačkog kluba „Dinamo“, priredili su doček za Anju Crevar, koja je osvojila srebrnu medalju u disciplini 200 metara mešovito na Olimpijskim igrama mladih koje je održano u Buenos Airesu.

 

Borković do podijuma s probušenom gumom, ostaje u igri za titulu prvaka Evrope

PANČEVO, 20. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Najbolji srpski automobilista osvojio drugo mesto u Barseloni na prvoj trci poslednjeg vikenda TCR Evropa šampionata.

   

"Dinamu" pripao derbi protiv "Železničara"

PANČEVO, 18. oktobar 2018. (TV Pančevo) – U Pančevu je odigran 3. gradski derbi između „Dinama“ i „Železničara“, u kome je Stojanovski doneo pobedu domaćima od 1:0 golom u 52. minutu. Obe ekipe sada imaju 17 bodova.

   

Bronza za Andreu Stojadinov na Svetskom prvenstvu

PANČEVO, 18. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Na Bahamima je održano Svetsko juniorsko prvenstvo u džudou, na kome je mlada Pančevka Andrea Stojadinov osvojila treće mesto i bronzanu medalju u izuzetno jakoj konkurenciji. Njena kategorija do 48 kilograma je jedina u kojoj je nastupio i seniorski prvak sveta.

   

Svetsko zlato Slavku Stanišiću

PANČEVO, 17. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Slavko Stanišić, džudista pančevačkog "Dinama", osvojio je zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u Kankunu u Meksiku, u kategoriji preko 100 kilograma.

   

Još jedan uzbudljiv vikend u svetu džudoa

PANČEVO, 14. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Krenimo redom! U subotu je održan tradicionalni Međunarodni turnir "Trofej Beočina 2018", na kome je učešće uzelo 389 takmičara iz 46 klubova.