Gradsko veće usvojilo nacrt budžeta za 2019. godinu

PANČEVO, 23. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Na 206. sednici Gradskog veća, usvojen je nacrt odluke o budžetu Grada Pančeva za narednu godinu kao i nacrt Odluke o mreži javnih osnovnih škola sa sedištem na teritoriji Pančeva. Prihvaćen je predlog izmene i dopune Lokalnog akcionog plana za zapošljavanje za tekuću godinu kao i predlog zaključka za pristupanje Pančeva procesu recertifikacije u Programu certifikacije gradova i opština sa povoljnim poslovnim okruženjem u Jugoistočnoj Evropi.

Članovi Gradskog veća jednoglasno su usvojili nacrt odluke o budžetu za narednu godinu.

Nacrt budžeta naći će se pred predstavnicima Skupštine grada i biće revidiran nakon što Vlada Srbije bude izdala Memorandum o fiskalnoj strategiji i uputstvo za 2019.godinu.

Na 206.sednici Gradskog veća, usvojen je i nacrt odluke o mreži javnih osnovnih škola sa sedištem na teritoriji Grada Pančeva i naseljenih mesta.

&t=8s

Gradski većnici prihvatili su izmene i dopune Lokalnog akcionog plana za zapošljavanje za tekuću godinu, predlog za privremeno uklanjanje dva moderna svetlosna stuba u ulici Đure Jakšića kao i zaključak o pristupanju procesu recertifikacije u Programu certifikacije gradova i opština sa povoljnim poslovnim okruženjem u Jugoistočnoj Evropi.