Naslovna

 

Bioskop Kulturnog centra u Pančevu dobio najsavremeniju opremu

PANČEVO, 26. oktobar 2018. (TV Pančevo) – U dvorani Kulturnog centra Pančevo svečano je otvoren digitalni bioskop za sve posetioce i ljubitelje filma. Nabavkom najsavremenije opreme uz podršku NIS-a, publika će imati priliku da uživa u potpuno novoj tehnologiji projektovanja domaćih i svetskih autorskih i dokumentarnih filmova.

 

Dovoljno vakcina za predškolce

PANČEVO, 25. oktobar 2018. (TV Pančevo) – U predškolskom dispanzeru Doma zdravlja stigle su velike količine MMR vakcine protiv malih boginja, zaušaka, Rubeole,tako da roditelji čija deca nisu vakcinisana mogu da zakažu i obave neophodnu vakcinaciju.Uredan karton o vakcinaciji posebno je neophodan za mališane koji borave u vrtićima.

   

Rističević: Ispitati afere povezane sa Marinikom Tepić

PANČEVO, 24. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Narodni poslanik Marjan Rističević predložio je na sednici republičkog parlamenta da se dnevni red sednice dopuni tačkom predloga obrazovanja Anketnog odbora Narodne skupštine Republike Srbije radi utvrđivanja činjenica i okolnosti vezanih za afere povezanih sa bivšim pokrajinskim sekretarom za sport i omladinu Marinikom Tepić i nenamenskom trošenju sredstava.

   

Vučić: Kosovo jeste najveća prepreka Srbiji na putu ka EU

PANČEVO, 24. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas da će očuvanje mira, stabilnosti i očuvanje bezbednosti za naše građane na Kosovu i Metohiji biti sve teže, jer je sve očiglednije da kompromisnog rešenja neće biti, kako zbog atmosfere u centralnoj Srbiji, na Kosovu i Metohiji, ali i stranog faktora koji ne želi dogovor.

   

"Tante za kukuriku u Dolovu". Bogatinčevićevi puleni sa nanogicama krali pare i slali na račune u Ganu i Veliku Britaniju. Kako Bogatinčević kupuje podršku za mesto direktora

PANČEVO, 24. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Dolovo je selo na teritoriji Grada Pančeva, ali ni u snu ne bi smo pomislili šta se dešava u osnovnoj školi "Aksentije Maksimović". Da krenemo od najsvežijih informacija. Predragu Bogatinčeviću je istekao mandat i zbog neregularnosti izbora, rešenjem ministra, na mesto vd direktora škole postavljena je Zorica Sekulovski. Bogatinčević, u široj javnosti poznat kao "slobodni odbornik", bivši pulen Vesne Martinović i predsednik Gradskog odbora DS-a. Direktor-odbornik. Direktor koji kao odbornik direktno može da utiče na budžetska sredstva predvidjena za školu u Dolovu. Haos koji je napravio u svom mandatu baca senku sumnje u svoje poslovanje, a samim tim stvaraju se indicije za ozbiljnu istragu.

   

Obuka za domare u vrtićima i školama na temu energetske efikasnosti

PANČEVO, 23. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Na osnovu iskustva iz Nemačke i drugih evropskih zemalja, Regionalna komora Srbije Južnobanatskog upravnog okruga u Pančevu u saradnji sa nemačkom organizacijom „GIZ“ organizovala je program obuke za domare u vrtićima i školama na temu energetske efikasnosti.