Južnobanatski OO SNS najoštrije osuđuje pozive na ubistvo predsednika Srbije i premijerke

PANČEVO, 19. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Južnobanatski okružni odbor Srpske napredne stranke najoštrije osuđuje fašističke pretnje i pozive na ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijerke Ane Brnabić koje je uputio narodni poslanik Dveri Srđan Nogo i zatražio da nadležne institucije hitno reaguju i preduzmu sve neophodne mere kako bi se sprečilo brutalno nasilje koje može da ima tragične posledice.

“Izrečene divljačke pretnje predstavljaju anticivilizacijski čin, bolesnih umova, okupljenih u Savezu za Srbiju”, navodi se u saopštenju.Pretnjama vešanjem najviših državnih predstavnika, Savez za Srbiju, promoviše ideologiju fašizma i šalje poruku građanima Srbije da sa političkim neistomišljenicima namerava da se obračuna ugrožavanjem njihovih života, upozorava SNS.

Pozivima na silovanje premijerke, a zatim i pretnjama pogubljenjem predsednika i premijerke Srbije, demokratski izabranih predstavnika vlasti, plaćeničko-tajkunski Savez, demonstrira politiku mržnje i linča.

Građani Srbije još jednom su se uverili da tajkunske marionete okupljene u tzv. Savezu za prevaru Srbije, zastupaju stavove kojima se nipodaštavaju sve tekovine i vrednosti demokratskog društva, sa namerom da se uništi i razori Srbija, ističe južnobanatski OO SNS.