Srbija

 

Direktorka i glavna i odgovorna urednica Studija B regionalna dama godine

PANČEVO, 25. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Direktorka i glavna i odgovorna urednica Studija B, Ivana Vučićević, dobitnica je ovogodišnjeg priznanja „Dama godine region“. Prestižno piznanje već pet godina dodeljuje Udruženje građana “Dete u srcu".

 

Vučić : Pomoć za Leskovac, Vranje i Zaječar

PANČEVO, 24. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je najavio da će država sa oko 50 miliona evra pomoći razvoj tri grada na jugu i istoku zemlje – Leskovac, Vranje i Zaječar.

   

Vučić: Intenzivno radimo na ispunjavanju evropske agende

PANČEVO, 23. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas šefa Delegacije Evropske unije, ambasadora Sema Fabricija, sa kojim je razgovarao o procesu pridruživanja naše zemlje EU i regionalnoj situaciji.

   

Vučić sa Bramercom: Kontinuirana saradnja na dobrom nivou

PANČEVO, 23. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa glavnim tužiocem Mehanizma za međunarodne krivične sudove Seržom Bramercom sa kojim je razgovarao o predstojećem izveštaju tužioca za Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija, učinku Tužilaštva Haškog tribunala za bivšu Jugoslaviju, kao i pomoći u izgradnji institucija i prenošenju znanja srpskim pravosudnim organima.

   

D. J. Vučićević: Cilj pranje i izvlačenje novca iz Srbije

PANČEVO, 23. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Dragan Đilas i Dragan Šolak zajednički poseduju 136 povezanih pravnih lica, a glavni cilj im je im je pranje i izvlačenje novca iz Srbije, rekao je glavni i odgovorni urednik Informera Dragan Vučićević gostujući u emisiji „Panorama“ direktorke Studija B Ivane Vučićević.

   

ZLATNE ODBOJKAŠICE NA PRIJEMU KOD VUČIĆA! Predsednik dobio specijalni poklon od Terzića!

PANČEVO, 22. oktobar 2018. (TV Pančevo) – Ženska odbojkaška reprezentacija osvojila je zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u Japanu, odakle je sinoć doputovala u Beograd. Predsednik Vučić je danas primio žensku odbojkašku reprezentaciju Srbije, koja je osvojila zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu održanom u Jokohami, u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike, i preneo im zahvalnost čitave zemlje zbog radosti koje su donele.