Politika

 

NAPREDNJACI BEZ KONKURENCIJE: Za SNS bi glasalo 54,8 odsto

PANČEVO, 9. avgust 2018. (TV Pančevo) –"Da se u nedelju održavaju parlametarni izbori, Srpska napredna stranka bi osvojila 54,8 odsto glasova", pokazala je anketa agencije Faktor plus.

 

Političkom farsom saveza “svega i svačega ni od čega”, sinoć u Šapcu počeli dani “žute čivijade”, ali su odmah i završeni zbog bojkota publike!?!

PANČEVO, 2. avgust 2018. (TV Pančevo) – Farsa je pojam za lakrdiju, lakomislenu i vulgarnu pozorišnu predstavu. Upravo takav jedan „jeftin“ politički „komad „odigrao se sinoć u šabačkom pozorištu. Drastičan, grub i preteran sa tragikomičnim zapletom.

   

„Žuti“ birali „sudije simpatizere“, a uz pomoć tajne policije, diskreditovali one koji su označeni kao „neprijatelji DS-a“!?

PANČEVO, 30. jul 2018. (TV Pančevo) – Posle petooktobarskih promena u zemlji, u pravosuđu ključna mesta zauzeli su „prvoborci“ – sudije koje su još od 90-tih na različite načine (često i javno) podržavale i najavljivali dolazak DOS-a na vlast! Dodatnu podršku su imali od NVO i međunarodnih institucija.

   

Bruka i sramota: Gradonačelnik Zelenović “oteo” sirotinji stan solidarnosti!?

PANČEVO, 26. jul 2018. (TV Pančevo) – Od građana Šapca godinama se krije istina, kako je “Fikus” tobože bio teška sirotinja zbog koje mu je dodeljeno 62 kvadrata u centru grada?!

   

“Šabački jahači Apokalipse” priznali Kosovo!?

PANČEVO, 22. jul 2018. (TV Pančevo) – Uskoro će se saznati šta je bio pravi razlog zvanične posete vladajućih “žutih glavešina” Peći, jer, onaj koji je saopšten – sigurno nije?

   

Pavlov : Opozicija zloupotrebljava situaciju u Azotari zbog sakupljanja jeftinih političkih poena

PANČEVO, 19. jul 2018. (TV Pančevo) – Gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov u izjavi koju je dostavio regionalnoj RTV Pančevo saopštio je da lokalna opozicija nema političku odgovornost već koristi teške situacije zbog političkog oglašavanja i sakupljanja jeftinih političkih poena. Pavlov je ocenio da je sadašnja vlast sušta suprotnost takvima, jer uvek teži da odgovorno nalazi najbolja rešenja za godinama generisane probleme.