“Šabački jahači Apokalipse” priznali Kosovo!?

PANČEVO, 22. jul 2018. (TV Pančevo) – Uskoro će se saznati šta je bio pravi razlog zvanične posete vladajućih “žutih glavešina” Peći, jer, onaj koji je saopšten – sigurno nije?

“Politički zamorčići Don Dušana” boravkom u Peći, gradu lažne države Kosovo učinili su možda nešto što im istorija nikada neće oprostiti! Odlaskom u Peć kao zvanična delegacija lokalne smouprave iz Srbije i boravak u zvaničnoj poseti kolegama u Peći, pod zastavama države stvorene na terorizmu i trgovini narkoticima – priznali su “briselskog Frankeštajna” i time možda dodatno otežali pregovaračku poziciju Srbiji u odsudnoj bici sa “zapadnim kadijama”…

Antikorupcijski i neprofitni portal Embargo je pisao o ovom neviđenom skandalu “žute šabačke demokratije”, što je izazvalo ogromno nezadovoljstvo skoro svih Srba, posebno onih koje su “ pećke demokrate ubijali i proterivali”, a kojima su “Zelenko” i “Necaj” išli na poklonjenje”. Njihova priča da su išli u interesu boljeg tretmana Srba na otetoj srpskoj teritoriji – ne bi prošla ni kod dece! Razlog je jednostavan. Više je bilo Srba u toj delegaciji nego preostalih u gradu Peći. Ali, ostala je velika dilema šta je bio stvarni razlog posete “žutih dosmanlija” Peći? Nije li to bio “trik američke cia diplomatije” posredstvom proverenog saardnika iz Šapca, koji se obavezao na vernost i bespogovornu saradnju mnogo pre petokotobarske revolucije, kada su “peške hodali do Pešte po šaku dolara”… A, dok ne stigne ( a sigurno će se uskoro cela stvar ofirati?!) zvanična potvrda stvarnog razloga posete Peći, upućeniji navode konkretne argumente svojih sumnji: Na zvaničnom sajtu se ne pominje Šabac kao partner:

U izjavama koje su dali Austrijanci (Nosilac SEED programa je austrijska organizacija Volkshilfe Solidarität, uz finansijsku podršku Austrian Development Cooperation) navodi se da se Šabac pridružio u drugoj fazi projekta. Ono što je najasno, oni nisu išli u radnu već u zvaničnu posetu. Kada su partneri boravili u Šapcu bio je radni sastanak! Ovde je išla delegacija u posetu gradonačelniku Peći. To potvrđuju i simboli, zastave i prijem. TO NIJE BIO RADNI SASTANAK!

Podsećanja radi, 9. maja OVE GODINE bila je delegacija iz Peć i Albanije u Šapcu. Ali, u poseti su bili takozvani partneri na projektu, ali ne gradonačelnici i predstavnici vlasti. Svaka delagacija primana je u Dunjića kući, bez obeležja grada i države tokom sastanka! – tvrdi sagovornik Embarga. – Sve je odisalo nekom nametnutom tobože radnom atmosferom. A, šta su onda “ naši” uradili? Otišli su da se poklone zastavama lažne države Kosovo i Albanije!? Zašto?

Odgovor znaju samo oni koji su ih poslali u tu lažnu misiju međunarodne saradnje. Uzalud su se pred našom javnošću pravdali “Necaj i Zelenko”. Zna se koga su i ovoga puta morali poslušati…Njegova se ne poriče. Osim kod naroda. Na izborima Dona je oduvala narodna volja kao bura sa Dona…

E.E.

Izvor: embargo.rs