Politika

 

Vučić i Tači sa Mogerinijevom 7. septembra u Briselu

PANČEVO, 25. avgust 2018. (TV Pančevo) – Visoka predstavnica za spoljnu politiku i bezbednost EU Federika Mogerini, sastaće se 7. septembra u Briselu sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i kosovskim predsednikom Hašimom Tačijem, u okviru dijaloga o normalizaciji odnosa Beograda i Prištine u kojem ona posreduje.

 

Izbori za savete nacionalnih manjina 4. novembra

PANČEVO, 22. avgust 2018. (TV Pančevo) – Ministar za državnu upravu i lokalnu samoupravu Branko Ružić raspisao je izbore za nacionalne savete nacionalnih manjina za 4. novembar. Članove za nacionalne savete 2018. godine biraju 22 manjinske zajednice, od toga 18 nacionalnih manjina je ispunilo uslov za neposredne izbore, a četiri za izbore putem elektorske skupštine. Rok za predaju lista je 15 dana pre održavanja neposrednih izbora, odnosno 30 dana pre održavanja izbora putem elektorske skupštine.

   

ĐILASOV SAVEZ PLANIRAO TRIBINU NA KIM, SRBI IM PORUČILI: Nećemo da vas vidimo na Kosovu!

PANČEVO, 18. jul 2018. (TV Pančevo) – Predstavnici Saveza za Srbiju smislili su da dokažu svoj navodni patriotski stav po pitanju Kosova tako što će, nakon nekoliko tribina u centralnoj Srbiji (Šabac, Kraljevo...), održati skup i na KiM. Od toga su, međutim, morali ekspresno da odustanu, jer im je srpski narod koji živi na Kosovu i Metohiji jasno poručio da tamo ne želi da ih vidi.

   

GO SNS Vršac podržao Aleksandra Vučića

PANČEVO, 15. avgust 2018. (TV Pančevo) – Gradski odbor Srpske napredne stranke u Vršcu je održao konferenciju za novinare na kojoj su bezuslovno podržali predsednika Aleksandra Vučića i politiku koju sprovodi.

   

GO SNS Pančevo : Podrška predsedniku Aleksandru Vučiću, cilj opozicije izazivanje nasilja i pljačka

PANČEVO, 14. avgust 2018. (TV Pančevo) – Gradski odbor Srpske napredne strane u Pančevu, na vanrednoj konferenciji za novinare , dao je punu podršku predsedniku Srbije i SNS Aleksandru Vučiću u nastavku sprovođenja politike koja je u interesu naše države, izjavio je Željko Sušec, poručujući da je Srpska napredna stranka čvrsto uz predsednika Aleksandra Vučića koji radi na očuvanju države, njene nezavisnosti, bezbednosti, prosperiteta i ekonomskog razvoja.

   

AKO ODE VUČIĆ, STIŽE "OLUJA"!

PANČEVO, 13. avgust 2018. (TV Pančevo) – Pozive pojedinih opozicionara na vojni puč, državni udar i hapšenje predsednika Srbije nisu osudili samo nezahvalni stranački funkcioneri koji su, verovatno, otputovali na neke luksuzne destinacije, poručuje za Srpski telegraf predsednik IO SNS Darko Glišić. O najavi da će Vučić napustiti fotelju u SNS, a samim tim i politiku zbog mnogobrojnih opstrukcija po pitanju Kosova i reformi, kako je objavio naš list, Glišić kaže da bi taj potez bio poguban za Srbiju. To bi, ističe, otvorilo prostor za sve one koji bi da nas vrate u prošlost, a Srbi na severu KiM doživeli bi novu "Oluju".