Politika

 

Zoran Radojičić kandidat SNS-a za gradonačelnika Beograda

PANČEVO, 4. jun 2018. (TV Pančevo) – Direktor Dečje bolnice u Tiršovoj, hirurg, dr Zoran Radojičić kandidat je Srpske napredne stranke za gradonačelnika Beograda.

 

Jovanov: Jeremić ne može nikog da obmane o svom ugledu

PANČEVO, 26. maj 2018. (TV Pančevo) – Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov pozvao je Vuka Jeremića da se okane laganja i istakao da predsednik Aleksandar Vučić ne može da odgovara zbog povrede Jeremićeve časti i ugleda, jer niko, pa ni Vučić, „ne može da povredi nešto što ne postoji“.

   

Žuta čivija zakovala pravo i pravdu u mrtvački sanduk!?

PANČEVO, 22. maj 2018. (TV Pančevo) – Da li je i ovo moguće? Ljudi moji, “lapilli na olovku” 5 miliona evra, i “glavni Don, kum i organizator svega”, nije kriv?! Nije ON, nego su krivi neki tamo “mučenici”, koji su za koru hleba morali da rade što im se naredi i kako im se naredi u izradi završnog računa… Pazi bogati.. Nije valjda?

   

Sušec postavio poslaničko pitanje: KADA ĆE MARINIKA TEPIĆ ODGOVARATI ZA NENAMENSKO TROŠENJE SREDSTAVA?

PANČEVO, 15. maj 2018. (TV Pančevo) – Narodni poslanik Srpske napredne stranke Željko Sušec postavio je na sednici republičkog parlamenta poslaničko pitanje ministarki pravde Neli Kuburović koje glasi: „Šta se događa sa krivičnim prijavama koje su podnete protiv poslanice Marinike Tepić zbog nenamenskog trošenja sredstava iz budžeta APV u vreme dok je Tepićeva bila na čelu Pokrajinskog sekretarijata za sport?“ Takođe, Sušec je postavio pitanje i BIA: Da li ova bezbednosna služba ima saznanja da Tepićeva ima kontakte sa stranim službama i agentima koji rade na rušenju ustavnog poretka Republike Srbije?

   

Apsolutna pobeda SNS u Mramorku

PANČEVO, 14. maj 2018. (TV Pančevo) – Srpska napredna stranka osvojila je svih devet mandata u Savetu Mesne zajednice Mramorak, naseljenom mestu koje je, do ovih izbora, predstavljano kao "bastion" devastirane Demokratske stranke.

   

Vučić i Bramerc o saradnji Srbije i Tužilaštva Mehanizma

PANČEVO, 10. maj 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je glavnog tužioca Mehanizma za međunarodne krivične tribunale Serža Bramerca, koji je u poseti Beogradu radi priprema redovnog izveštaja za sednicu Saveta bezbednosti UN početkom juna.