Politika

 

Gospodo, baroni… Delite mandate, funkcije! Narod ste opet zaboravili?

PANČEVO, 17. jul 2018. (TV Pančevo) – Prave ražanj, a zeca još nisu ulovili!

Ovako bi se moglo definisati trenutno ponašanje lidera novog političkog mutanta nazvanog Savez za Srbiju!

 

Razrešen Predrag Belić! Novi predsednik Opštine Alibunar Dušan Dakić

PANČEVO, 13. jul 2018. (TV Pančevo) – Novi predsednik Opštine Alibunar, na predlog odborničke grupe SNS, jeste Dušan Dakić, inženjer poljoprivrede.

   

Opasne pretnje:Predrag Belić planira nerede i haos na ulicama Alibunara

PANČEVO, 13. jul 2018. (TV Pančevo) – Predrag Belić predsednik Opštine Alibunar preti izazivanjem nereda i haosa za vreme održavanja sednice na kojoj treba da se raspravlja o njegovoj smeni.

   

Vučić odgovorio Đilasu: Napred Novak, napred Srbija!

PANČEVO, 12. jul 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas, komentarišući novi tvit Dragana Ðilasa, da je najveći navijač Novaka Ðokovića i da će to biti uvek, ali da neće zloupotrebljavati njegovu slavu i uspehe pokušavajuću da deo Ðokovićeve slave pređe i na njega.

   

Zakazana sednica za razrešenje predsednika opštine Alibunar

PANČEVO, 6. jul 2018. (TV Pančevo) – Vanredna sednica koju je zakazalo 16 od 23 odbornika Skupštine opštine Alibunar, a na kojoj se traži razrešenje predsednika Opštine Predraga Belića i predsednika Skupštine Siniše Gavrančića, zakazana je za petak 13.jul, sa početkom u 15 časova.

   

Auto tajkunčići, mutni kao Dunav, napali Pančevo...

PANČEVO, 6. jul 2018. (TV Pančevo) – Auto tajkunčići, mutni kao Dunav, napali Pančevo

. Gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov ocenio je da je medijski napad na Dom zdravlja Pančevo sinhronizovani atak na lokalnu samoupravu, koja je Pančevo ponovo postavila na mapu značajnih centara.

 Auto tajkunčići, bivši doušnici koji su bogatstvo stekli na krajnje sumnjiv način, iz skrovišta u Smederevu, Kovinu i Vršcu, mesecima planiraju napad na lokalne samouprave u južnom Banatu i Podunavlju.