Politika

 

SNS : Predat zahtev za vanrednu sednicu u Alibunaru—smena Belića!

PANČEVO, 2.jul 2018. (TV Pančevo) - Odbornička grupa Srpske napredne stranke u Skupštini opštini Alibunar zatražila je danas zakazivanje vanredne sednice lokalnog parlamenta, na kojoj će zahtevati smenu predsednika opštine Predraga Belića i smenu predsednika SO Alibunar Siniše Gavrančića.

 

SNS SUTRA ZAKAZUJE VANREDNU SEDNICU: Traži se smena Belića i Gavrančića

PANČEVO, 1. jul 2018. (TV Pančevo) – Srpska napredna stranka potvrdila je da će njihova odbornička grupa u Alibunaru, sutra tačno u podne, zatražiti vanrednu sednicu lokalnog parlamenta, na kojoj će zahtevati smenu predsednika opštine Predraga Belića i smenu predsednika SO Alibunar Siniše Gavrančića.

   

VANREDNA SKUPŠTINA U ALIBUNARU: Odbornici SNS traže smenu Belića

PANČEVO, 28. jun 2018. (TV Pančevo) – Odbornička grupa Srpske napredne stranke u opštini Alibunar, u ponedeljak 2. jula, u 9 časova, predaće zahtev za održavanje vanredne sednice Skupštine opštine Alibunar.

   

Vučić i Mičel o nastavku dijaloga Beograda i Prištine

PANČEVO, 27. jun 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas telefonom sa pomoćnikom državnog sekretara SAD za Evropu i Evroaziju Vesom Mičelom.

   

Vučić i Tači sutra u Briselu - nastavak dijaloga

PANČEVO, 23. jun 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i Hašim Tači sastaće se sutra na novoj rundi razgovora u Briselu, a iz EU najavljuju da će oni nastaviti rad na sveobuhvatnoj normalizaciji, razmotriti postojeće sporazume i razgovarati o novim koracima u pogledu intenzivnog perioda koji predstoji.

   

Potpredsednik SNS-a Miloš Vučević u Kovačici

PANČEVO, 22. jun 2018. (TV Pančevo) – Potpresednik SNS Miloš Vučević, obilazeći južnobanatski okrug posetio je danas Kovačicu gde je održao sastanak sa čelnicima te opštine. Vučević je istakao da je veoma zadovoljan kako opština Kovačica napreduje, i što čelnici opštine imaju nove planove.