Politika

 

Vučić: U nedelju - teško

PANČEVO, 22. jun 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će u nedelju, na nastavku dijaloga sa Prištinom biti teško, ali da će Beograd braniti poziciju Srbije, boriti se za svoju zemlju i narod, i zalagati se za kompromis.

 

Veliki miting SNS u Paraćinu: Borimo se da nam deca ne odlaze, a da grad DIGNEMO IZ PEPELA

PANČEVO, 20. jun 2018. (TV Pančevo) – Srpska napredna stranka organizovala je u Paraćinu miting povodom peticije da predsednik opštine Saša Paunović bude smenjen!Više od 20.000 građana potpisalo je peticiju kako bi pokazalo da nedavno izabrani potpredsednik DS-a Paunović nema legitimitet da bude na čelu opštine.

   

Predsednik IO SNS u poseti Pančevu. Darko Glišić za RTV Pančevo : "Gradski odbor u Pančevu je jedan od najboljih u Srbiji, kao i ostali stranački odbori u Južnom Banatu. SNS će uvek raditi u interesu građana. Ko ne bude dobro radio biće sankcionisan!"

PANČEVO, 11. jun 2018. (TV Pančevo) – Predsednik IO Sprske napredne stranke Darko Glišić nastavio je sa obilaskom stranačkih odbora širom Srbije. Glišić je bio u Pančevu gde je prisustvovao sednici Gradskog odbora Srpske napredne stranke.Da su lokalni odbori Srpske napredne stranke u Južnom Banatu jedni od najuređenijih i najuspešnijih odbora SNS-a u Srbiji potvrđuje i aplauz koji su dobili na sednici proširenog sastava Izvršnog odbora SNS-a koja je održana prošle nedelje.Glišić je nakon obilaska terena odnosno lokalnih odbora Srpske napredne stranke u Srbiji istakao da je veoma zadovoljan onim što je video na terenu, naglasivši da je istovremeno i ponosan na ljude koji na lokalu opravdavaju poverenje građana.

   

Vučić: Nema dolaska na vlast na silu, protesti ali po zakonu

PANČEVO, 10. jun 2018. (TV Pančevo) – Predsednik Aleksandar Vučić poručio je da se u Srbiji na silu neće dolaziti na vlast, da svako ima pravo da protestuje, ali u skladu sa zakonom, uz ocenu da su protesti zbog cene benzina politički organizovani. Vučić je istakao da nije važno mesto gde bi se održala konferencija o KiM, već sadržaj predloga, te je izrazio uverenje da će pritisak na vlasti u Srbiji rasti u narednom periodu.

   

SKUPŠTINA ALIBUNARA BEZ KVORUMA: Propao Belićev plan obmane odbornika

PANČEVO, 8.jun 2018. (TV Pančevo) – Pokušaj Predraga Belića da dezinformacijama u opozicionim medijima obmane odbornike SO Alibunar nije uspeo. Sednica, zakazana za danas na njegovo insistiranje, neće se održati. Odbornici su prozreli nameru Belića. Nema kvoruma.

   

SNS isključio Predraga Belića iz članstva

PANČEVO, 7. jun 2018. (TV Pančevo) – Izvršni odbor Srpske napredne stranke isključio je danas iz članstva Predraga Belića iz Alibunara, zbog brojnih afera koje su, upravo zaslugom Belića, u poslednjem periodu potresale ovu južnobanatsku opštinu.