Baner

Hronika

Samoubistvo na Strelištu

Izvor: Radio Pančevo, 5.10.2015.

Kako nezvanično saznajemo, u ranim jutarnjim časovima u Ulici Milutina Bojića na Strelištu, na trotoaru je nađen leš muškarca. Nakon obdukcije, ustanovljeno je da je reč o V. N. (1974), koji je izvršio samoubistvo skokom sa zgrade.

 

 

Pronađeno telo u reci Karaš

Izvor: Tanjug, Radio Pančevo, 15.6.2015.

Ronioci Žandarmerije MUP-a Srbije izvukli su telo iz reke Karaš, koje, prema opisu, odgovara nestalom dečaku Stefanu Iliću, rečeno je Tanjugu iz MUP-a. MUP nema potvrdu da se radi o nestalom dečaku, a sledi identifikacija i obdukcija. Policija, kako je rečeno, nastavlja istragu.

   

Policija traga za dečakom i traži pomoć građana

 Izvor: Radio Pančevo, 13.6.2015, 19.25

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije poziva građane koji prepoznaju dete s fotografije i imaju bilo kakve informacije o njemu da pozovu dežurni centar Policijske uprave Pančevo na telefon 013/325-202 ili da prijave najbližoj stanici policije.

Dečak je poslednji put viđen u selu Banatska Subotica, opština Bela Crkva, i na sebi je imao svetlozelenu majicu, crni šorts i crne patike „starke”.

Dečak je visine oko 130 centimetara, braonkaste kose i braon očiju, navodi se u saopštenju MUP-a Srbije.

   

Pojačane policijske kontrole zbog nestanka dečaka

 Izvor: Radio Pančevo, 13.6.2015, 19.05

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović potvrdio je novinarima na Zemunskom keju da pančevačka policija radi na slučaju prijave nestanka 12-godišnjeg dečaka iz okoline Pančeva. On je izjavio da više informacija o ovom slučaju očekuje večeras, a da zbog interesa istrage za sada ne može da iznese više detalja.

Inače, tokom čitavog popodneva uočene su pojačane policijske snage po Pančevu i na izlazu iz Pančeva ka Beogradu, koje pregledaju vozila i prtljažnike automobila. Radio Pančevu je u pančevačkoj policiji rečeno da je naređena pojačana policijska kontrola saobraćaja i da ćemo tokom večeri dobiti više informacija o ovoj akciji.

   

Obijena Gradska biblioteka Pančevo

 Izvor: Radio Pančevo, 8.5.2015.

U toku noći obijena je Gradska biblioteka Pančevo. Policija je jutros obavila uviđaj, uzela otiske, a kako smo saznali od direktora Biblioteke, delo je okarakterisano kao teška provala u pokušaju.

Dejan Bosnić, direktor Gradske biblioteke Pančevo, rekao je da su počinioci u zgradu ušli preko Dečjeg odeljenja, ali na sreću, iz biblioteke nije ništa odneto. Načinjena je manja materijalna šteta, jer su provalili u zgradu pajserom, i njime razvalili vrata nekoliko kancelarija, koje su samo ispreturane.