Baner

Hronika

Nastavlja se suđenje u slučaju "Agroživ"

PANČEVO, 29. april 2010. (Radio Pančevo) – U Višem sudu u Zrenjaninu za danas je zakazan nastavak glavnog pretresa u suđenju bivšem predsedniku i suvlasniku pančevačke kompanije "Agroživ" Miroslavu Živanovu , trojici suvlasnika i grupi od još 16 direktora zavisnih preduzeća.

 

SAOBRAĆAJ

Mirno u Pančevu

U Policiji kažu da je noć u gradu protekla manje više mirno, nije bilo incidenata na javnim mestima, saobraćajnih nezgoda, ni remećenja javnog reda i mira.

   

Izgoreo auto Dušana Mrvoša - požar podmetnut

PANČEVO, 29. mart 2010. (Radio Pančevo) - Radio Pančevu je u policiji potvrđeno da je jutros u potpunosti izgoreo automobil audi A6 zamenika gradonačelnice Dušana Mrvoša i da je uviđajem utvrđeno da je požar podmetnut.

   

Grupa Roma napala taksistu

Grupa Roma danas je u centru Pančeva u ulici Lava Tolstoja napala motkama taksistu i nanela mu povrede ruke, noge I glave, saopšteno je iz policije. Napadači su se sami prijavili policiji u strahu od ostalih taksista koji su došli u pomoć napadnutom kolegi, dodaje se.
   

Napad na građane mise

PANČEVO, 18. marta 2010. (Radio Pančevo) - Građani Mise žale se da ih noću prepadaju nepoznate osobe ispod nadvožnjaka, kuda moraju da idu, jer je pešacima zabranjen prelazak preko oštećenog nadvožnjaka. Slušaoci navode da lopovi traže novac i mobilni telefon, a da nepoznati muškarac skida odeću kada prolaze ženske osobe. Policija obećava da će reagovati, a i MZ Mladost.