Baner

Hronika

Sinoć izbio požar u Kajtasovu, povređenih nema

  Pančevo  /Izvor: Radio Pančevo

Požar koji je sinoć zahvatio šumu u selu Kajtasovo u Deliblatskoj peščari ugašen je jutros u tri sata, a povređenih nije bilo, izjavio je za Radio Pančevo komandant Vatrogasnospasilačke brigade Bora Majkić.

 

Pančevo dobija novi zatvor za dve godine

   Pančevo  /Izvor: Radio Pančevo

Pritvorenici Okružnog zatvora u Pančevu protestovali su u subotu zbog loših uslova smeštaja tako što su odbili da uzmu hranu, ali je taj protest trajao samo tog dana, saopšteno je Radio Pančevu u Ministatsvu Pravde Srbije.

   

Napadnut poštar u Starčevu

Izvor: Radio Pančevo

Poštar Marinko Stojković iz Starčeva (1985.) teško je povredjen pre dva dana dok je bio na poslu, potvrdila je za Radio Pančevo upravnica starčevačke pošte Miljojka Milakara. Napad se dogodio u 8 sati i 45 minuta u ulici Maršala Tita kod broja 40.

   

Teško povređen poštar iz Starčeva

  Pančevo  /Izvor:  Radio Pančevo

Poštar Marinko Stojković iz Starčeva teško je povredjen u sredu dok je bio na službi, potvrdila je za Radio Pančevo upravnica starčevačke pošte Miljojka Milakara.

   

Preživela pad sa Pančevačkog mosta

   Pančevo  /Izvor: Blic

Vesna Đ. (55) skočila je jutros oko devet sati sa Pančevačkog mosta i, na sreću, preživela.Nesrećnu ženu su iz reke izvukli ribari koji su se u tom trenutku našli u blizini.