Baner

Hronika

Saobraćajna nesreća na pruzi

Izvor: Radio Pančevo

Kako Radio Pančevo nezvanično saznaje u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas nešto pre 15 sati na pružnom prelazu na raskrsnici Prvomajske i Radivoje Koraća dvoje dece i jedan muškarac su povredjeni.

Kako nezvanično saznajemo na auto u kojem je bio muškarac i dva maloletna lica udario je voz. U pančevačkoj Hitnoj pomoći saznajemo da je jedno dete prebačeno za Beograd, a muškarac i drugo dete su hospitalizovani u pančevačkoj Bolnici. Uviđaj je u toku.    

 

Elektrovojvodina podnela prijavu protiv SBB

Izvor: Radio Pančevo

Elektrovojvodina je podnela krivičnu prijavu pravosudnim organima protiv kablovskog distributera SBB, jer kako kažu u tom preduzeću, ugrožen je kvalitet snabdevanja strujom u Pančevu.

U Mesnoj zajednici Vojlovica u Pančevu na distributivnim stubovima Elektrovojvodine neovlašćeno, bez tehničkih uslova, bez saglasnosti i mimo svake procedure postavljena je mreža kablovskog operatera sa kojim Elektrovojvodina godinama sarađuje.

   

Građanin preti da će skočiti sa zgrade Suda

     Izvor: Radio Pančevo

Kako Radio Pančevo nezvanično saznaje, građanin nezadovoljan presudom u sudu u Pančevu popeo se na krov zgrade suda jutros oko 9.15 i preti da će skočiti.

Čovek srednjih godina se i dalje nalazi na krovu zgrade  u kojoj se nalaze Viši i Osnovni sud u Pančevu i preti samoubistvom, a sa njim pregovara policija i obezbeđenje suda.

   

Obijene prostorije DSS u Pančevu

    Izvor: Radio Pančevo

Prostorije Gradskog odbora Demokratske stranke Srbije u Dimitrija Tucovića obijene su tokom noći, potvrdio je za Radio Pančevo potpredsednik Izvršnog odbora DSS-a Tigran Kiš. On je izjavio da su jutros primetili  da iz prostorija nedostaje laptop i monitor, da su stvari bile izpremeštane, kao i da je policija obavila uviđaj.

 

   

Policija lane podnela prijave protiv deset direktora, predsednika opštin i 6 radnika MUP-a

   Izvor: Radio Pančevo

Pančevačka policija u prošloj godini beleži manji broj krivičnih dela iz oblasti privrednog kriminala u odnosu na 2010 godinu, ali su mnogo značajnija. Među akterima krivičnih dela u oblasti korupcije su direktori i rukovodioci javnih preduzeća, službenici policije i drugih državnih organa, a uhapšen je i jedan predsednik Opštine.

Kriminalistička policija u Južnom Banatu imala je dosta zapaženih akcija u 2011. godini. Stanje u oblasti privrednog kriminala na toj teritoriji Jožef Mlekov, načelnik Odeljenja kriminalističke policije u Pančevu ocenjuje kao stabilno i na nivou prethodnih godina, ali kaže da je izvršeno 3.458 krivičnih dela.