Baner
Baner

Sport

Bronzana medalja Zorani Barjaktarović

Izvor: Radio Pančevo, 2.3.2016.

Naša sugrađanka Zorana Barjaktarović osvojila je brozanu medalju na „Serbian open-u”. U novoj atletskoj dvorani u Beogradu juče je održan prvi Međunarodni atletski miting „Serbian open”, na kojem su nastupili atletičari iz više od 15 zemalja. U jakoj konkurenciji u sprintu na 60 metara nastupila je i najbolja pančevačka atletičarka Zorana Barjaktarović, koja je u ovoj trci zabeležila novi lični rekord od 7,73 sekundi i okitila se bronzanom medaljom. Zorana Barjaktarović je ujedno bila i najbrža srpska atletičarka, pošto su zlatna i srebrna medalja pripale Maji Mihalec iz Slovenije i Hrvatici Andrei Ivančević.

 

Udovičić i Peruničić u Pančevu

Izvor: Radio Pančevo, 29.2.2016.

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić i državni sekretar za sport Predrag Peruničić danas, u 13 sati, posetiće Pančevo. U okviru „Dana više za odbojku”, oni će s učesnicima akcije igrati odbojku na Sportskom centru „Strelište”. Inače, ova manifestacija održava se u preko 140 mesta u Srbiji i Evropi. Cilj je da se što više mladih uključi u aktivno bavljenje odbojkom i sportom uopšte. Grad Pančevo, u saradnji s odbojkaškim klubovima „Dinamo”, „Borac” i „Odbojka 013”, biće domaćin centralne manifestacije u Hali sportova na Strelištu, a odbojka se danas igra i u salama mnogih škola u gradu i naseljenim mestima.

   

U ponedeljak „Dan više za odbojku”

Izvor: Radio Pančevo, 28.2.2016.

U ponedeljak, 29. februara, od 9.30 do 15 sati, biće upriličena manifestacija pod nazivom „Dan više za odbojku”. Manifestacija se održava u preko 140 mesta u Srbiji i Evropi. Cilj je da se što više mladih uključi u aktivno bavljenje odbojkom i sportom uopšte. Grad Pančevo, u saradnji s odbojkaškim klubovima „Dinamo”, „Borac” i „Odbojka 013”, biće domaćin centralne manifestacije u Hali sportova na Strelištu, a odbojka će se igrati i u salama mnogih škola u gradu i naseljenim mestima.

   

Sportske vesti za 25. januar 2016.

Izvor: Radio Pančevo, 25.1.2016.

Odbojkaši starčevačkog „Borca” došli su do novih bodova, jer su u 12. kolu Prve lige pobedili ekipu „Metalac Takova” iz Gornjeg Milanovca, rezultatom 3:0. Starčevci su trenutno na trećem mestu na tabeli s 26 bodova.

Utakmicu 13. kola igraju narednog vikenda, ponovo u Pančevu, s ekipom „Železničara” iz Beograda.

***

Košarkaši „Tamiša” u 17. kolu Košarkaške lige Srbije uspeli su za vikend da dođu do značajne pobede. Savladali su ekipu „Sloge” u Kraljevu, rezultatom 74:70, i sada se nalaze na šestom mestu na tabeli s 26 bodova.

***

Odbojkašice „Dinama” ostvarile su petu prvenstvenu pobedu. One su u 12. kolu „Vinerštediše” Superlige Srbije, u subotu, u Pančevu, pobedile poslednjeplasiranu ekipu „Kraguj Volejforma” iz Kragujevca, rezultatom 3:0, i nalaze se na šestom mestu na tabeli sa šest bodova.

Utakmicu 13. kola „Vinerštediše” Superlige Srbije odbojkašice „Dinama” igraju u petak, kada će snagu odmeriti s ekipom „Crvene zvezde” u Beogradu.

 

   

Sportske vesti za 23. januar 2016.

Izvor: Radio Pančevo, 23.1.2016.

U Hali sportova na Strelištu biće održan dvostruki program takmičenja. Odbojkaši „Borca” očekuju tim „Metalac Takova” iz Gornjeg Milanovca od 17 sati, dok odbojkašice „Dinama” igraju s ekipom „Kraguja” iz Kragujevca od 20 sati.

***

Košarkaši „Tamiša” utakmicu 17. kola Košarkaške lige Srbije igraju s ekipom „Sloge” u Kraljevu. „Tamiš” se trenutno nalazi na osmom mestu na tabeli s 23 boda.