Baner
Baner

Sport

Večeras RK „Dinamo” protiv „Crvene zvezde”

Izvor: Radio Pančevo, 21.8.2015.

Rukometaši „Dinama” iz Pančeva odigraće večeras drugu pripremnu utakmicu. Oni će se u 19.30 sastati s „Crvenom zvezdom”, u Sportskoj hali „Šumice” u Beogradu.

 

Šulović – šef Stručnog štaba ŽRK-a Pančevo

Izvor: Radio Pančevo, 20.8.2015.

Igor Šulović novi je šef Stručnog štaba Ženskog rukometnog kluba „Pančevo". Šulović je do sada trenirao mlađe kategorije muškog i ženskog tima „Dinama", a nakon toga je predvodio i seniorske ekipe ovog kluba. Trenirao je i „Jedinstvo" iz Kačareva, a najveći uspeh ostvario je sa seniorskom ekipom „Dinama", s kojom je osvojio KUP Vojvodine i plasman u Superligu Srbije.

Igor Šulović će naredne sezone predvoditi Ženski rukometni klub Pančevo u Super B ligi Srbije.

 

   

Prijateljska utakmica između „Dinama” i B. Karlovca

Izvor: Radio Pančevo, 19.8.2015.

Železnički rukometni klub „Dinamo” iz Pančeva odigraće u Hali sportova na Strelištu prijateljsku utakmicu protiv Banatskog Karlovca. Početak susreta je u 19.30. „Dinamo” ovu utakmicu igra u sklopu priprema za predstojeću sezonu u B Superligi.

   

Besplatna škola rukometa ŽRK-a

Izvor: Radio Pančevo, 18.8.2015.

Proradila je besplatna škola rukometa Železničkog rukometnog kluba. Škola je otvorena ponedeljkom, sredom i petkom, od 19 do 20 sati, na terenu kod Hale sportova na Strelištu, a besplatni treninzi održavaće se do kraja avgusta.

Mlađi pioniri i pioniri „Dinama” treninge obavljaju na Sportskom centru „Mladost”, svakog radnog dana, od 20 sati do 21.30.

Kadeti i juniori „Dinama” treniraju kod Hale sportova na Strelištu, od 20 sati do 21.30, svakog dana.

   

Vesti iz sporta za 17. avgust 2015.

Izvor: Radio Pančevo, 17.8.2015.

Na debitantskoj utakmici u Srpskoj ligi, fudbaleri „Železničara” iz Pančeva izgubili su na gostovanju od „Doline” iz Padine, rezultatom 1:0. U narednom, drugom kolu, „Železničar” će ugostiti „Sentu”, koja je u prvom kolu takođe poražena rezultatom 3:1, od „Radničkog” iz Sremske Mitrovice.

Na početku Prve južnobanatske lige, „Borac” iz Starčeva je juče odigrao nerešeno 1:1, na gostovanju protiv „Budućnosti” u Alibunaru. U narednom kolu, „Borac” će ugostiti komšijskog rivala ekipu „Dinama 1945”.