Baner
Baner

Sport

Prva pobeda KK-a „Tamiš”

 Izvor: Radio Pančevo, 18.5.2015.

Košarkaši „Tamiša” zabeležili su prvu pobedu u Superligi, pošto su sinoć u sedmom kolu na svom terenu bili bolji od „Konstantina” iz Niša, rezultatom 79:71.

Igrač pančevačkog tima Dušan Milošević bio je najefikasniji pojedinac na susretu, pošto je ubacio 16 poena. 

 

VK „Mladost” pobednik vaterpolo turnira

 Izvor: Radio Pančevo, 18.5.2015.

Međunarodni memorijalni vaterpolo turnir „Milenko Petrović Metilj”, koji je 5. put organizovao Vaterpolo klub „Mladost”, svečano je zatvoren sinoć na zatvorenom bazenu, dodelom pehara i medalja.

Prvoplasirani tim je VK „Mladost” iz Pančeva, drugo mesto je osvojio „Radnički” iz Kragujevca, treće mesto je pripalo „Crvenoj zvezdi” iz Beograda, na četvrtom mestu je „Vojvodina” Novi Sad, na petom mestu je moskovski „Torpedo”, dok je na šestoj poziciji „Jezero” iz Bele Crkve.

   

Zatvaranje Vaterpolo turnira „Milenko Petrović Metilj”

Izvor: Radio Pančevo, 17.5.2015.

U okviru 5. Međunarodnog vaterpolo turnira za mlađe kategorije „Milenko Petrović Metilj”, u znak sećanja na jednog od najboljih vaterpolista Pančeva, večeras su na programu utakmice V kola: u 17 sati između „Radničkog” i „Jezera”, u 18 sati između moskovskog „Torpeda” i „Vojvodine”, i u 19 sati između „Mladosti” i „Crvene zvezde”. Nakon poslednje utakmice, oko 20 sati, biće upriličena dodela pehara i medalja, čime će ovogodišnji turnir biti završen.

 

   

„Panteri” protiv „Vukova”

Izvor: Radio Pančevo, 17.5.2015.

Pančevački „Panteri” imaju danas pravi izazov pred sobom pošto im u 4. kolu Prve lige Srbije u američkom fudbalu dolaze „Vukovi” iz Beograda, aktuelni šampioni države. „Vukovi” su do sada zabeležili tri pobede, dok „Panteri” imaju dve pobede i poraz. Početak utakmice je u 16 sati, na Sportskom centru „Mladost”. Na utakmici će se prodavati proizvodi „Pančevo Panters”, a prihod od prodaje biće priložen u humanitarne svrhe.

 

   

KK „Tamiš” protiv „Konstantina”

Izvor: Radio Pančevo, 17.5.2015.

Košarkaši „Tamiša”, večeras, od 18.30, u Hali sportova na Strelištu, dočekuju „Konstantin” iz Niša, u sedmom kolu Superlige Srbije. Ovo će biti dobra prilika da ekipa iz Pančeva zabeleži prvi trijumf u elitnom takmičenju.