Baner
Baner

Sport

Vesti iz sporta za 14. novembar 2015.

Izvor: Radio Pančevo, 14.11.2015.

Rukometaši „Dinama” pobedili su juče, u Vrbasu, istoimenu ekipu, rezultatom 24:33, u osmom kolu B Superlige Srbije. „Dinamo” sada ima 12 bodova, a u narednom kolu dočekuje lidera prvenstva „Šamot 65” iz Aranđelovca.

***

Košarkaški klub „Dinamo” ostvario je pobedu sinoć, na gostovanju u Vojki, rezultatom 61:94, u šestom kolu Druge regionalne lige, grupa „Sever–jug”. „Dinamo” je ostao na prvoj poziciji sa skorom od šest pobeda i bez poraza.

***

Ženski rukometni klub Pančevo ugostiće od 16.30, u Hali sportova na Strelištu, „Metalac” iz Valjeva, u devetom kolu Rukometne B lige za žene. Pančevke su uoči ovog duela šeste na tabeli, dok je „Metalac” na devetoj poziciji.

***

Košarkaši „Tamiša” dočekuju večeras ekipu „Jagodine”, u 8. kolu Košarkaške lige Srbije. „Tamiš” je pred ovaj duel 12. na tabeli, dok je „Jagodina” 14. Početak susreta u 19 sati, u Hali sportova na Strelištu.

 

 

KK „Dinamo” gostuje u Vojki

Izvor: Radio Pančevo, 13.11.2015.

Košarkaški klub „Dinamo” gostuje danas u Vojki, u šestom kolu Druge regionalne lige, grupa „Sever–jug”. Početak utakmice je u 18.30. „Dinamo” je lider ovog šampionata i do sada je zabeležio pet pobeda, dok je ekipa iz Vojke na šestom mestu i ima šest bodova.

   

Takmičarke Streljačke družine u Slovačkoj

Izvor: Radio Pančevo, 12.11.2015.

Takmičarke Streljačke družine „Pančevo 1813” Isidora Stojanović i Teodora Kljajić otputovale su danas u Slovačku, gde će od 12. do 15. novembra, biti održan turnir za kadete i juniore „Olimpijske nade”. Takmičenje će biti u Njitri, a Teodora Kljajić će se nadmetati u disciplini pištolj, dok će Isidora Stojanović nastupiti u disciplini vazdušna puška.

   

Vesti iz sporta za 9. novembar 2015.

Izvor: Radio Pančevo, 9.11.2015.

Pionirke Streljačke družine „Pančevo 1813” osvojile su zlatnu medalju za vikend u drugom kolu Lige Vojvodine, u Novoj Pazovi, dok su pioniri bili drugi. U pojedinačnoj konkurenciji, Ivana Islavski je bila druga, a Marija Aleksić treća.

***

Fudbaleri „Železničara” uspeli su da pobede lidera Srpske lige, ekipu iz Odžaka, rezultatom 1:0, juče, na Sportskom centru „Mladost”. „Železničar” je i daje na 12. mestu tabele s 15 bodova, uz učinak od četiri pobede, tri nerešene utakmice i šest poraza.

U narednom, 14. kolu Srpske lige, grupa „Vojvodina”, „Železničar” se sastaje sa „Slogom” u Temerinu.

***

„Mladost” iz Vojlovice slavila je juče, na gostovanju u Jabuci, protiv „Jugoslavije”, rezultatom 2:1, u 13. kolu Prve južnobanatske lige.

***

„Dinamo” je u subotu pobedio na gostovanju u Kačarevu, rezultatom 3:0. „Dinamo” je prvi na tabeli s 37 bodova, dok je „Mladost” iz Vojlovice 12. na tabeli s deset bodova.

   

Rezultati utakmica odigranih 7. novembra

Izvor: Radio Pančevo, 8.11.2015.

Ženski odbojkaški klub „Dinamo” poražen je juče, u Hali sportova na Strelištu, od „Crvene zvezde”, s 3:0 u setovima, u četvrtom kolu „Vinerštediše” Superlige Srbije. Pančevke su sada sedme i imaju tri boda.

***

Košarkaši „Tamiša” poraženi su sinoć od „Konstantina” u Nišu, rezultatom 84:77, u sedmom kolu Košarkaške lige Srbije. „Tamiš” je trenutno 12. na tabeli s devet bodova i učinkom od dve pobede i pet poraza. U narednom kolu izabranici Bojana Jovičića dočekuju ekipu iz  Jagodine.

***

Ženski rukometni klub Pančevo slavio je sinoć u Pirotu, rezultatom 22:25, u osmom kolu Super B lige za dame. Pančevke sada imaju učinak od tri pobede, četiri poraza uz jednu nerešenu utakmicu i sa sedam bodova zauzimaju šestu poziciju na tabeli.