Baner
Baner

Sport

„Panteri” dočekuju „Vojvode”

Izvor: Radio Pančevo, 14.6.2015.

Klub američkog fudbala „Panters” Pančevo dočekuje „Vojvode” iz Novog Sada u poslednjem kolu regularnog dela šampionata u Prvoj ligi Srbije.

Novosadske „Vojvode” su prvoplasirane na tabeli i u dosadašnjem delu prvenstva nemaju poraz, tako da su već obezbedili plasman u plej-of.

 

Atletičarka Zorana Barjaktarović u reprezentaciji

 Izvor: Radio Pančevo, 10.6.2015.

Članica Atletskog kluba „Dinamo” Zorana Barjaktarović izborila je mesto u seniorskoj reprezentaciji Srbije i nastup na Evropskom ekipnom prvenstvu druge lige, koje će biti održano u Bugarskoj, u Staroj Zagori, 20. juna, gde će pored domaćina, učestvovati Srbija, Hrvatska, Danska, Mađarska, Slovenija i Island.

   

Milan Tomin i Vida Medić – najbolji na 22. Pančevačkom triatlonu

 Izvor: Radio Pančevo, 8.6.2015.

Pobednik elitne trke na juče održanom 22. Pančevačkom triatlonu je Milan Tomin, član „Triogi rejsing tima” iz Novog Sada, drugu poziciju zauzeo je član Triatlon kluba „Tamiš” Petar Ivačković, dok je treći bio još jedan naš sugrađanin Danilo Jovanović.

U ženskoj konkurenciji, prvo mesto zauzela je članica Triatlon kluba „Tamiš” Vida Medić.

   

22. Pančevački triatlon

Izvor: Radio Pančevo, 7.6.2015.

Triatlon klub „Tamiš” iz Pančeva biće danas domaćin 22. Pančevačkog triatlona. Pet kategorija takmičara će se nadmetati u dve trke. Mlade nade i nade učestvovaće u maloj trci, dok će u elitnoj trci nastupiti juniori, seniori i veterani. U elitnoj trci, koja je i trka dana, takmičari moraju da pređu distance od 750 metara plivanjem, 20 kilometara vožnjom bicikla i pet kilometara trčanjem.

Početak male trke je u 10.40, dok će početak elitne trke biti dva sata kasnije. Za 22. Pančevački triatlon prijavljeno je ukupno 97 takmičara. Za elitnu trku 53, a za malu 44. Start i finiš trke biće na Keju Radoja Dakića.

 

 
   

„Tamiš” poražen od niškog „Konstantina”

 Izvor: Radio Pančevo, 5.6.2015.

Porazom u poslednjem, 14. kolu Superlige, košarkaši „Tamiša” oprostili su se od elitnog takmičenja. Tim iz Pančeva poražen je sinoć u Nišu od ekipe „Konstantina”, rezultatom 89:72.

Izabranici Bojana Jovičića bili su odlični u prve dve četvrtine, ali su u nastavku popustili, pa su domaćini postigli ubedljiv trijumf. Među Nišlijama, istakao se Danilo Tasić sa 16 poena, dok je u timu KK „Tamiša” najzapaženiju igru pokazao Igor Kesar s 11 poena.