Baner
Baner

Sport

U Pančevu će danas početi Prvenstvo Srbije u šahu za žene

PANČEVO, 20. april 2010. (Radio Pančevo) – U Pančevu će danas početi Četvrto prvenstvo Srbije u šahu za žene. Svečano otvaranje je najavljeno za danas u 13 časova u Centru za kulturu. Prve partije će početi u 16 časova u Domu vojske u Pančevu,  izjavio je za naš program direktor turmira Miladin Mitrović. Turnir će trajati do 30. aprila.

 

U toku teniski mečevi drugog kola turnira "Pecin memorijal"

PANČEVO, 20. april 2010. (Radio Pančevo) - Na teniskim terenima Sportskog centra „Mladost“ i Teniskog kluba „Pančevo“ na keju u toku su mečevi drugog kola Internacionalnog turnira Pecin memorijal u obe kategorije. Finalni mečevi na ovom međunarodnom turniru za dečake i devojčice do 16 godina igraće se u nedelju.

   

Ragbisti "Dinama" postali prvaci B lige

 PANČEVO, 19. april 2010. (Radio Pančevo) – Ragbisti pančevačkog „Dinama“ postali su prvaci B Lige nakon što su juče savladali Ragbi Klub "Žarkovo" rezultatom 41-11 i time se plasirali na vrh tabele i uzeli ulaznicu u elitno drustvo Prve A Lige.

   

KOŠARKA - SUPERLIGA: Novi izazov u Kragujevcu

 

Košarkaši Tamiša Petrohemije gostuju sutra Radničkom u Kragujevcu, u okviru trećeg kola Superlige Srbije. Posle pobede nad Crvenom Zvezdom, atmosfera u ekipi je odlična i nadamo se novom iznenađenju u Kragujevcu, rekao je za radio Pančevo igrač Tamiša Petrohemije Davor Perak.

Utakmica između Radničkog i Tamiša, biće odigrana sutra od 19 časova u Kragujevcu, a uoči ove utakmice obe ekipe imaju po 3 boda.

 

   

Fudbal - Vojvođanska liga

Predstojećeg vikenda na programu su utakmice 25. kola Vojvođanske fudbalske lige, grupe istok.Radnik sa starog Tamiša će sutra od 16 časova ugostiti BAK iz Bele Crkve, Dinamo će gostovati u Alibunaru, dok će Borac iz Starčeva u nedelju od 16 časova biti domaćin ekipi Budućnosti iz Srpske Crnje.