Baner
Baner

Sport

Svetsko prvenstvo: danas utakmice E i F grupe

Pančevo /Izvor: Radio Pančevo/

Na Svetskom prvenstvu u fudbalu danas su na programu utakmice E grupe u kojoj će se u 13.30h sastati Holandija – Danska i u 16 časova Japan – Kamerun.

Večeras od 20 i 30 igraće se i prva utakmica u grupi F između branioca titule Italije i Paragvaja. Do 11. jula u Gradskom parku u Pančevu biće postavljen veliki ekran putem koga će biti omogućen direktan prenos fudbalskih utakmica koje se održavaju u Južnoj Africi.

 

Triatlon - u nedelju prepodne dve trke u Pančevu

Pančevo /Izvor: Radio Pančevo/

U nedelju 13. juna, na Keju Radoja Dakića, biće održan 17. Pančevački triatlon, u organizaciji triatlon kluba Tamiš. Na programu će biti dve trke. Školsko rekreativna koja počinje u 10 časova i elitna trka koja će početi u 10 i 45.

   

Finale Vojvodjanske lige u ragbiju u nedelju u Pančevu

Pančevo /Izvor: Radio Pančevo/

Ragbi klub "Dinamo" došao je i do finala Vojvodjanske lige u kojem će se sastati sa Ragbi klubom "Žarkovo". Utakmica ce se održati u Pančevu u nedelju 06. juna u 16 časova kod Hale sportova Strelište.

   

Rukomet: Dinamo i PKB večeras u Hali na Strelištu

Pančevo /Izvor: Radio Pančevo/

Rukometaši Dinamo Petrohemije dočekuju danas PKB u odlučujućoj utakmici kada je u pitanju opstanak u Superligi. Utakmica između Dinama i PKB-A biće odigrana danas od 19 časova u Hali na Strelištu.

   

Rukomet: Sutra će igrati Dinamo i Crvenka

Pančevo /Izvor: Radio Pančevo/

Rukometaši Dinamo Petrohemije igraće u subotu, 29. maja od 19 časova u Crvenki narednu utakmicu u Superligi. Do kraja prvenstva ostala su još dva kola, a Dinamo je 13. na tabeli.