Baner
Baner

Sport

Druga beogradska regata: pobedili Pančevci

   Pančevo /Izvor: Radio Pančevo

Pančevci su pobedili na juče održanoj drugoj beogradskoj regati na Savi održanoj na Adi Ciganliji. U manifestaciji je učestvovalo 30 čamaca.

Na regati su mogli da učestvuju svi koji su bili zainteresovani, a dobar deo čamaca obezbedio je organizator, Rafting klub „Alfa". Iako trka nije bila takmičarskog karaktera, „ljuto" nadmetanje počelo je oko 10 sati. Dobro raspoloženi veslači su bez većih problema prešli stazu dugu 6,5 kilometara, od Makiša do Ade Ciganlije.

Najbolji su bili veslači čamca tima VIR iz Pančeva, koji su za svega tri sata prešli stazu.

 

Nadja Higl osma u Evropi

   Pančevo /Izvor: Radio Pančevo

Naša sugradjanka i svetska rekorderka trku na 200m prsno na Evropskom prvenstvu u Budimpešti završila je kao osmoplasirana sa vremenom  2:29,60.

   

Fudbal: sutra počinje novo prvenstvo u Vojvođanskoj ligi

  Pančevo /Izvor: Radio Pančevo

Novo prvenstvo u fudbalu u Vojvođanskoj ligi počeće sutra. Sa našeg područja u ovoj ligi će igrati Dinamo iz Pančeva i Borac iz Starčeva.

Dinamo će igrati sutra u Banatskom Velikom Selu sa ekipom Kozare, dok će Starčevci u nedelju dočekati novajliju u ligi, ekipu AFK-a iz Ade. Obe utakmice počeće u 17 časova.

   

Nađa Higl danas u finalu EP u Budimpešti

   Pančevo /Izvor: Radio Pančevo

Srpska plivačica i naša sugrađanka Nađa Higl nadmetaće se danas popodne u finalu trke na 200 metara prsno na Evropskom prvenstvu u Budimpešti.

   

Nađa Higl u finalu trke na 200 metara prsno na EP u Budimpešti

    Pančevo /Izvor: Radio Pančevo

Srpska plivačica i naša sugrađanka Nađa Higl plasirala se u finale trke na 200 metara prsno na Evropskom prvenstvu u Budimpešti, zauzevši poslednje, osmo mesto u polufinalu.

Higlova je deonicu preplivala za dva minuta, 28 sekundi i 28 stotinki, a najbolji rezultat ostvarila je Anastasija Čaun iz Rusije sa 2:25,66 minuta.

Finalna trka na programu je u petak posle podne.

(V.J.P.)