Baner
Baner

Sport

Fudbal: Mladost - Sloga 1 : 1

    Pančevo  /Izvor: Radio Pančevo

U Omoljici je odigran lokalni derbi 7. kola prve južnobanatske lige. Fudbaleri domaće Mladosti odigrali su nerešeno, 1:1, sa Slogom iz Banatskog Novog Sela.

 

Fudbal: Dinamo poražen; Borac pobedio

   Pančevo  /Izvor: Radio Pančevo

Fudbaleri Dinama poraženi su u Pančevu od Proletera iz Banatskog Karlovca sa 2: 0. Nakon 8. odigranih kola u Vojvođanskoj ligi, grupa istok, Pančevci zauzimaju poslednju poziciju na tabeli sa samo 4 osvojena boda.

Drugi Vojvođanski ligaš, Borac iz Starčeva stigao je do boda u Novom Kneževcu pošto je sa domaćim Obilićem odigrao nerešeno 1: 1.

   

Sportsko obaranje ruke, Srbi obaraju za medalje

Pančevo  /Izvor: Radio Pančevo

Reprezentacija Srbije u sportskom obaranju ruke, vratila se iz Skoplja, sa otvorenog prvenstva Makedonije, sa dve osvojene medalje. Pančevac Marćelo Rusovan je osvojio zlatnu medalju u kategoriji obarača do 95 kg, dok je Ivan Glidžić iz Trstenika stigao do srebrnog odličja u superteškoj kategoriji.

   

Rukomet (Superliga), Dinamo i dalje bez bodova

 

Rukometaši Dinama izgubili su od Radničkog iz Kragujevca 22:28 u 3. kolu Superlige . Dinamo je i dalje bez bodova u prvenstvu a u narednom kolu gostuje u Nišu, gde će odigrati utakmicu protiv Naisusa.

 

   

Američki fudbal (JLS), Vitezovi ostali bez oklopa

 

Ekipa pančevačkih Pantera savladala je na gostovanju ubedljivo Vitezove iz Kleka rezultatom 33:0 u drugom kolu Juniorske lige Srbije u američkom fudbalu. Panteri su ovom pobedom izbili na čelo svoje grupe, a u narednom kolu biće domaćini ekipi iz Rume.