Baner
Baner

Sport

Košarka: večeras u Pančevu Tamiš Petrohemija - Metalac Valjevo

PANČEVO, 05. maj 2010. (Radio Pančevo) –  Košarkaši Tamiš Petrohemije dočekuju večeras Metalac iz Valjeva u poslednjoj utakmici šestog kola Superlige Srbije.

Utakmica će početi u 18 časova i 30 minuta u Hali sportova na Strelištu. Cena ulaznice za ovaj susret iznosi 200 dinara za tribine, odnosno 300 dinara za parter.

 

"Panteri" osvojili drugi turnir u Fleg ligi

PANČEVO, 04. maj 2010. (Radio Pančevo) –  Pančevački Panteri osvojili su drugi ovosezonski turnir u Fleg ligi. Mladi ’’Panteri“ su u finalu bili bolji od ekipe iz Kraljeva i pobedili rezultatom 34:12.

   

Danas se završava Državno prvenstvo u šahu za žene

PANČEVO, 30. april 2010. (Radio Pančevo) – Danas se u Domu Vojske u Pančevu igra 11. kolo Državnog prvenstva u šahu za žene. U Pančevu je juče odigrano 10. kolo. Anđelija Stojanović remizirala je sa Jelenom Mladenović i tako propustila da kolo pre kraja takmičenja obezbedi prvo mesto.

   

Danas deseto kolo Prvenstva u šahu za žene

PANČEVO, 29. april 2010. (Radio Pančevo) – Danas se u Domu Vojske u Pančevu igra deseto kolo Državnog prvenstva u šahu za žene. U Pančevu je juče odigrano 9. kolo. Duel između prvoplasirane Anđelije Stojanović i drugoplasirane Irine Čuljuškine završen je remijem.

   

Košarkaši Tamiša poraženi od Hemofarma

PANČEVO, 29. april 2010. (Radio Pančevo) – Košarkaši Tamiša Petrohemije poraženi su 5. kolu Superlige Srbije, na gostovanju u Vršcu od Hemofarma rezultatom 75:50.