Baner
Baner

Sport

„Tamiš” pobedio „Spartak” u poslednjim sekundama

Izvor: Radio Pančevo, 22.10.2015.

Košarkaši „Tamiša” ostvarili su sinoć prvu pobedu u Košarkaškoj ligi Srbije. Oni su na svom terenu, u Hali sportova na Strelištu, bili bolji od „Sloge” iz Kraljeva, rezultatom 70:69. Pobedonosne poene za „Tamiš” u poslednjim sekundama utakmice postigao je Radoslav Peković. Pančevački tim sada ima skor od jedne pobede i tri poraza, a u narednom, petom kolu Košarkaške lige Srbije „Tamiš” igra u gostima protiv „Spartaka” u Subotici.

 

Košarkaši „Tamiša” dočekuju „Slogu”

Izvor: Radio Pančevo, 21.10.2015.

Košarkaši „Tamiša” dočekuju večeras „Slogu” iz Kraljeva, u četvrtom kolu Košarkaške lige Srbije. Izabranici Bojana Jovičića pokušaće da na svom parketu, u Hali na Strelištu, dođu do prve pobede u novoj sezoni. Početak susreta u 19 sati.

Večerašnji protivnik „Tamiša”, kraljevačka „Sloga”, peti je tim na tabeli s učinkom od dve pobede i jednim porazom.

   

Vesti iz sporta za 19. oktobar 2015.

Izvor: Radio Pančevo, 19.10.2015.

Fudbaleri „Dinama” iz Pančeva pobedili su juče na gostovanju u Alibunaru ekipu „Budućnosti”, rezultatom 2:1, u 10. kolu Prve južnobanatske lige. Oba gola za tim iz Pančeva postigao je Slaven Juriša. „Dinamo” je zadržao lidersku poziciju s 28 bodova, a u narednom kolu će ugostiti „Partizan” iz Uljme.

***

Vojlovačka „Mladost” poražena je juče na svom terenu od imenjaka iz Omoljice, rezultatom 2:1. Ekipa iz Vojlovice je trenutno 12, sa sedam bodova.

***

Rukometaši „Jabuke” poraženi su juče na gostovanju od Kikinde, rezultatom 23:18, u petom kolu Prve lige Srbije, grupa „Sever”. Rukometni klub „Jabuka” je trenutno peti na tabeli sa šest bodova. Naredni protivnik „Jabuke” su „Lavovi” iz Bačke Palanke.

 

   

Vesti iz sporta za 18. oktobar 2015.

Izvor: Radio Pančevo, 18.10.2015.

Rukometaši „Dinama” upisali su važnu pobedu u Zubinom Potoku, pošto su sinoć slavili protiv „Mokre Gore”, rezultatom 29:33. Utakmica je odigrana u okviru petog kola Super B lige Srbije. „Dinamo” je trenutno drugi tim na tabeli sa šest bodova, a u narednom kolu gostuje u Prokuplju.

***

Fudbaleri „Železničara” poraženi su juče od „Radničkog” u Šidu, rezultatom 2:0, u 10. kolu Srpske lige, grupa  „Vojvodina”. „Železničar” je sada 12. na tabeli s devet bodova, a u narednom kolu dočekuje „Banat” iz Zrenjanina.

***

Fudbaleri „Mladosti” iz Vojlovice, danas, od 15 sati, igraju protiv „Mladosti” iz Omoljice, u 10. kolu Prve južnobanatske lige, dok „Dinamo” gostuje u Alibunaru, takođe od 15 sati.

***

U petom kolu Juniorske lige Srbije u američkom fudbalu, „Panteri” iz Pančeva će danas, od 15 sati, na SRC-u „Mladost”, dočekati „Plave zmajeve” iz Beograda.

   

„Vojvodina” porazila „Tamiš”

Izvor: Radio Pančevo, 17.10.2015.
Košarkaši „Tamiša” poraženi su sinoć u Novom Sadu od ekipe „Vojvodine”, rezultatom 63:62, u trećem kolu Košarkaške lige Srbije. Iako je Ivan Smiljanić, igrač „Tamiša”, postigao 23 poena, to ipak nije bilo dovoljno za prvu pobedu pančevačkog tima ove sezone. „Tamiš” sada ima tri poraza iz isto toliko utakmica. U narednom, četvrtom kolu ekipa Bojana Jovičića dočekuje „Slogu” iz Kraljeva.