Baner
Baner

Sport

„Dinamo” protiv „Proletera”

Izvor: Radio Pančevo, 6.10.2015.

Na Gradskom stadionu u Pančevu, omladinci Fudbalskog kluba „Dinamo 1945” se sastaju s „Proleterom” iz Banatskih Karlovaca, u zaostaloj utakmici Omladinske lige Vojvodine, grupa „Banatska”. Susret počinje u 15.30.

 

Vesti iz sporta za 5. oktobar 2015.

Izvor: Radio Pančevo, 5.10.2015.

Košarkaši „Tamiša” poraženi su za vikend na premijeri Košarkaške lige Srbije. Oni su izgubili u Kruševcu od „Napretka”, rezultatom 78:62. Drugo kolo takmičenja je naredne subote, a „Tamiš” će tada ugostiti FMP.

***

U komšijskom derbiju Prve južnobanatske lige, koji je odigran juče u Banatskom Novom Selu, „Dinamo” iz Pančeva je pobedio domaći BNS, rezultatom 0:1, dok je „Mladost” u Vojlovici bila bolja od „Budućnosti” iz Alibunara s 2:1. „Dinamo” je vodeći tim na tabeli Prve južnobanatske lige posle osam odigranih kola, dok su Vojlovčani 11.

***

Fudbaleri „Železničara” pobedili su za vikend na gostovanju „Radnički” u Novoj Pazovi, rezultatom 1:2, u osmom kolu Srpske lige, grupa „Vojvodina”. „Železničar” je sada 11. u prvenstvu s devet bodova, a u narednom kolu dočekuje „Borac” iz Sakula, koji je 14. na tabeli i ima pet bodova.

 

   

„Dinamo” protiv BNS-a, „Mladost” protiv „Budućnosti”

Izvor: Radio Pančevo, 4.10.2015.

Fudbaleri „Dinama” gostuju u Banatskom Novom Selu, gde će se sastati s BNS-om, u osmom kolu Prve južnobanatske lige, dok će „Mladost” u Vojlovici ugostiti „Budućnost” iz Alibunara. Oba susreta počinju u 15 sati.

   

„Tamiš” protiv „Napretka” u Kruševcu

Izvor: Radio Pančevo, 3.10.2015.

Košarkaška liga Srbije počinje večeras, a pančevački „Tamiš” gostuje u Kruševcu, gde se sastaje s „Napretkom”. Početak susreta je u 19 sati.

   

Večeras „Dinamo” protiv „Dubočice”

Izvor: Radio Pančevo, 3.10.2015.

Rukometaši „Dinama” će večeras, od 19 sati, odigrati utakmicu trećeg kola B Superlige, na gostovanju protiv „Dubočice 54”. „Dinamo” i „Dubočica” u dosadašnjem delu šampionata imaju po dva boda.