Baner
Baner

Vesti iz sporta za 21. septembar 2015.

Izvor: Radio Pančevo, 21.9.2015.

Prošlog vikenda, pančevački pištoljaši su trijumfovali u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji, na Prvenstvu Srbije, koje je održano u Beogradu, pištoljem velikog kalibra po C programu, 20 metaka precizno i 20 metaka brze paljbe.

Ekipa Streljačke družine „Pančevo 1813” je ponovo ubedljivo osvojila prvo mesto u konkurenciji šest ekipa, u sastavu Jovica Bubalo, Saša Petrović i Jovan Pavlica, a Dejan Rijak je ovog puta pucao samo u pojedinačnoj konkurenciji.

U veoma jakoj pojedinačnoj konkurenciji, ponovo je trijumfovao Jovica Bubalo, dok je Saša Petrović osvojio treće mesto.

***

Fudbalski klub „Dinamo 1945” odigrao je juče nerešeno 1:1 u Grebencu, protiv ekipe „Vulturula”, u 6. kolu Prve južnobanatske lige. „Dinamo 1945” zadržao je lidersku poziciju sa 16 bodova, a u narednom kolu dočekuje „Crvenu zvezdu” iz Pavliša.

***

„Mladost” iz Vojlovice juče je poražena u Banatskom Novom Selu s 1:0, dok je „Borac” u Starčevu bio bolji od „Jugoslavije” iz Jabuke istim rezultatom.

***

Fudbaleri „Železničara” zabeležili su juče prvu pobedu u Srpskoj ligi, pošto su na SRC-u „Mladost”, bili bolji od ekipe iz Vršca, rezultatom 3:1. U narednom, sedmom kolu, „Železničar” će gostovati u Sremskoj Mitrovici, gde će se sastati sa „Radničkim”. Pančevački tim je trenutno 13. na tabeli Srpske lige, grupa „Vojvodina”, s 5 bodova.