Baner
Baner

Sport

Anja Crevar otputovala u Kazanj

 Izvor: Radio Pančevo, 28.7.2015.

Mlada pančevačka plivačica Anja Crevar otputovala je juče u Kazanj, gde se od 24. jula do 9. agusta održava 16. Svetsko prvenstvu u vodenim sportovima.

 

Ona će se pod bojama zastave Srbije takmičiti na 200 i 400 mesovitim  stilom.

 

Atletika: Dobri rezultati Pančevaca

Izvor: Radio Pančevo, 27.7.2015.

Takmičari Atletskog kluba Dinamo iz Pančeva ostvarili su odlične rezultate proteklog vikenda u Sremskoj Mitrovici na Državnom prvenstvu za seniore i seniorke.

Zorana Barjaktarević je osvojila srebrnu medalju u trci na 100 metara, dok se zlatom u toj trci okitila Milana Tirnanić, pančevka koja nastupa za Crvenu zvezdu. U trci na 200 metara Zorana Barjaktarović je takođe osvojila srebro.

Na distanci 1500 metara Petar Ivačković je zauzeo četvrto mesto, dok je Miloš Gašović stigao 10. korz cilj. Marko  Milovanović je u trci na 3000 metara stigao sedmi, dok je Milica Milinković  na istoj distanci zauzela četvrto metsto. Tamara Polić  osvojila je peto mesto u trci na 400 metara.

 

   

Atletičar Miloš Gašović prvak Srbije

Izvor: Radio Pančevo, 26.7.2015.

Atletičar ‚‚Dinama" Miloš Gašović postao je prvak Srbije za mlađe seniore u trci 3000 m.  Miloš je trku završio za 11 minuta, 1 sekundu i 23 stotinke, gotovo minut brže od drugoplasiranog Vanje Dimitrovskog iz zrenjaninskog ‚‚Banata". Treće mesto je pripalo Jovanu Starčeviću, članu Atletskog kluba ‚‚Cerski junaci" iz Beograda. 

Državno prvenstvo je održano je u Beogradu, na stadionu Vojne akademije, a Miloš Gašović je bio jedni predstavnik ‚‚Dinama" na ovom takmičenju.

 

   

ŽRK Dinamo ima novo rukovodstvo

Izvor: Radio Pančevo, 26.7.2015.

Železnički rukometni klub Dinamo iz Pančeva dobio je novo rukovodstvo i novog šefa struke. Na Izbornoj skupštini, koja je održana juče, za novog predsednika kluba izabran je Danilo Drndarski. Za članove Upravnog odbora izabrani su Milan Jović, Dušan Ggrandov, Stojan Radanović, Branko Radanović i Dušan Pavlov. Za novog šefa struke izabran je Ivan Petković bvši golman i trener ovog sportskog kolektiva.

 

   

VK Mladost ostvario pobedu

Izvor: Radio Pančevo, 26.7.2015.

Vaterpolo klub Mladost iz Pančeva je ostvario juče pobedu kao domaćin protiv Sente rezultatom 11:5 u trećem kolu Druge lige grupe sever. Pančevački vaterpolisti sada imaju skor od dva poraza i jedne pobede, a u narednom kolu šampionata dočekuju prvoplasirani Valis 93. Ova utakmica je na programu 29. jula, od 18 i 30 časova, na Gradskom bazenu na Strelištu.