Baner
Baner

Sport

Borković učvrstio pobedničku poziciju

Izvor: Radio Pančevo, 7.9.2015.

Pančevački automobilista Dušan Borković je tokom prošlog vikenda u jednoj trci pobedio, a u drugoj trci osvojio drugo mesto u Brnu, u sedmoj i osmoj rundi Evropskog kupa turing automobila.

Borković sada vodi sa 76 bodova, ispred Mata Homole s 54 i Petra Fulina s 51 bodom. Narednog vikenda, trka u okviru ETCC šampionata biće vožena u Belgiji.

 

„Dinamo” osvojio „Trofej smederevske jeseni”

Izvor: Radio Pančevo, 7.9.2015.

Kadeti Rukometnog kluba „Dinamo” su pobednici međunarodnog turnira, pod nazivom „Trofej smederevske jeseni”. Oni su sinoć u finalu, pred oko 2.000 ljudi u Smederevu, savladali ekipu iz Beograda, rezultatom 18:12. Pobednički pehar igračima je uručila Svetlana Kitić, najbolja rukometašica sveta svih vremena. Za najboljeg igrača turnira proglašen je Danijel Lacko iz ekipe „Dinama”.

   

„Železničar” nerešeno protiv „Omladinca”

Izvor: Radio Pančevo, 7.9.2015.

Fudbaleri „Železničara” igrali su juče nerešeno 1:1, protiv „Omladinca” iz Novih Banovaca, na Sportskom centru „Mladost”, u 4. kolu Srpske lige, grupa „Vojvodina”. Narednog vikenda „Železničar” gostuje u Subotici, gde će se sastati s ekipom „Bačke”. Nakon četiri odigrana kola, pančevački tim zauzima 13. mesto i ima dva osvojena boda.

   

„Dinamo 1945” pobedio BAK

Izvor: Radio Pančevo, 7.9.2015.

Fudbalski klub „Dinamo 1945” je tokom vikenda pobedio na gostovanju BAK iz Bele Crkve, sa 6:1, u 4. kolu Prve južnobanatske lige. „Dinamo 1945” je vodeći tim prvenstva, a u narednom kolu dočekuje ekipu iz Vladimirovca.

   

Pobednici ITF turnira – Lazićeva i Jankulovski

Izvor: Radio Pančevo, 6.9.2015.

Pobednici ovogodišnjeg turnira ITF Internacionala u Pančevu za tenisere i teniserke do 18 godina su Ema Lazić iz Velike Britanije i Makedonac Bojan Jankulovski.