Baner
Baner

Sport

Sportske vesti za 3. maj 2015.

Izvor: Radio Pančevo, 3.5.2015.

Fudbaleri „Dinama” pobedili su juče, na Gradskom stadionu u Pančevu, „Tekstilac” iz Odžaka, ubedljivim rezultatom od 7:1, u 24. kolu Srpske lige, grupa „Vojvodina”. Ovom pobedom „Dinamo” se popeo na sedmo mesto prvenstvene tabele i ima 34 boda, a u narednom kolu igraće u gostima protiv „Sloge” iz Temerina, koja se nalazi na petom mestu s 37 bodova.

***

FK „Železničar” iz Pančeva poražen je juče rezultatom 2:0 od „Radničkog” u Kovinu, u 24. kolu „Banatske zone”. Uprkos ovom porazu, „Železničar” je zadržao lidersku poziciju na tabeli zato što je i drugoplasirana „Kozara” izgubila od ekipe „Vršac junajted”, rezultatom 1:0.

***

U borbi za opstanak u „Banatskoj zoni”, „Borac” iz Starčeva zabeležio je važne bodove, pošto je na gostovanju bio bolji od „Jedinstva” u Novom Bečeju, rezultatom 1:2. „Borac” je trenutno 14. s 29 bodova.

 

 

Fudbaleri „Dinama” ugostiće „Tekstilac”

Izvor: Radio Pančevo, 2.5.2015.

Fudbaleri „Dinama” ugostiće danas „Tekstilac” iz Odžaka u 24. kolu Srpske lige, grupa „Vojvodina”. „Dinamo” je trenutno deveti na tabeli, dok tim iz Odžaka zauzima poslednje, 16. mesto. Početak ove utakmice je u 16.30, na Gradskom stadionu u Pančevu.

***

Lider „Banatske zone” za fudbalere „Železničar” iz Pančeva igraće u gostima protiv „Radničkog” u Kovinu, koji zauzima 11. mesto. Susret će početi u 16.30.

 

   

Vesti iz sporta za 27. april 2015.

 Izvor: Radio Pančevo, 27.4.2015.

Fudbaleri „Borca” iz Starčeva odigrali su juče na svom terenu nerešeno 1:1 s „Radničkim” iz Sutjeske, u 23. kolu „Banatske zone”. FK „Borac” je sada na pretposlednjem, 15. mestu s 26 bodova, a u narednom kolu „Borac” gostuje „Jedinstvu” iz Novog Bečeja.

***

Klub američkog fudbala „Panters” iz Pančeva poražen je juče na svom terenu od „Indijansa” iz Inđije, rezultatom 7:26, u trećem kolu Prve lige Srbije. „Panteri” sada imaju dve pobede i poraz, a u narednom meču gostuju „Anđeoskim ratnicima” u Čačku.

***

U derbiju kola, odigranom u subotu, „Železničar” iz Pančeva pobedio je na svom terenu s 3:0 „Borac” iz Sakula. „Železničar” je lider prvenstva sa 45 bodova, a u narednom kolu igra u Kovinu protiv „Radničkog”.

 

   

Vesti iz sporta 26. april 2015.

Izvor: Radio Pančevo, 26.4.2015.

Železnički rukometni klub „Dinamo” pobedio je sinoć na svom terenu „Mokru Goru” iz Zubinog Potoka, rezultatom 28:21, u 18. kolu B Superlige Srbije. Narednu utakmicu „Dinamo” će igrati u Velikoj Plani, gde će se sastati s drugoplasiranom „Moravom”. „Dinamo” se posle 18. kola nalazi na sedmom mestu.

***

Fudbaleri „Dinama” poraženi su na gostovanju juče od „Banata” iz Zrenjanina s 2:1. „Dinamo” je sada deveti na tabeli i ima 31 bod, a u narednom kolu će dočekati poslednjeplasirani „Tekstilac” iz Odžaka.

***

Klub američkog fudbala „Panters” Pančevo dočekuje danas, od 16 sati, na Sportskom centru „Mladost”, ekipu „Indijansa” iz Inđije, u 3. kolu Prve lige Srbije. „Panteri” u dosadašnjem delu šampionata imaju dve pobede, a utakmicom protiv „Inđije” će se prvi put predstaviti pančevačkoj publici ove sezone.

 

   

Vesti iz sporta za 25. april 2015.

Izvor: Radio Pančevo, 25.4.2015.

„Dinamo” iz Pančeva će u 23. kolu Srpske lige, grupa „Vojvodina”, od 16 sati, gostovati u Zrenjaninu, gde će odigrati utakmicu protiv „Banata”. Zrenjaninci su trenutno 12. na tabeli s 26 bodova, dok je „Dinamo” deveti s 31 bodom.

***

Rukometaši „Dinama” igraju u Hali na Strelištu, od 19 sati, protiv „Mokre Gore” iz Zubinog Potoka, u 18. kolu B Superlige. „Dinamo” je pred ovaj duel sedmi na tabeli sa 16 bodova, dok je „Mokra Gora” četvrta s 21 bodom.

***

Fudbaleri „Železničara” dočekuju danas „Borac” iz Sakula u derbiju 23. kola „Banatske zone”. „Železničar” je pred ovaj duel prvi na tabeli sa 42 boda, „Kozara” je druga sa 40, dok je „Borac” iz Sakula treći s 35 bodova. Početak susreta je od 16 sati, na Sportskom centru „Mladost”.