Baner
Baner

Vesti iz sporta za 22. novembar 2015.

Izvor: Radio Pančevo, 22.11.2015.

Rukometaši „Dinama” slavili su sinoć na svom parketu, u derbiju devetog kola B Superlige Srbije, protiv lidera šampionata „Šamota 65” iz Aranđelovca, rezultatom 35:25. Ovom pobedom pančevački rukometaši zauzeli su prvo mesto na prvenstvenoj tabeli. U narednom kolu B Superlige, izabranike Ivana Petkovića očekuje još jedan derbi jer igraju u gostima protiv „Obilića” na Banjici.

***

„Odbojka 013” pobedila je juče na domaćem terenu ekipu „Vršca”, s 3:0 u setovima, u šestom kolu Druge lige za dame. Ovom pobedom Pančevke su prekinule niz od četiri poraza. U sedmom kolu šampionata, „Odbojka 013” gostuje u Sremskoj Mitrovici.

***

Košarkaši „Tamiša” izgubili su sinoć od „Vršca” u gostima, rezultatom 73:65, u devetom kolu Košarkaške lige Srbije. „Tamiš” je bio odličan u prvom poluvremenu, ali su domaćini u nastavku susreta zaigrali znatno bolje i uspeli da preokrenu rezultat. Ivan Smiljanić iz „Tamiša” postigao je 20 poena i bio je najefikasniji igrač utakmice. „Tamiš” je sada 11. na tabeli, s učinkom od tri pobede i šest poraza, uz 12 osvojenih bodova.