Baner

Hronika

Gorelo potkrovlje u Matije Gupca

 Izvor: Radio Pančevo, 31.12.2013.

U potkrovlju porodične kuće u Ulici Matije Gupca 2, u gornjem gradu, sinoć, oko 20.30, izbio je požar.

Povređenih nije bilo. Vatrogasno-spasilačka brigada u Pančevu dojavu o požaru dobila je, prema rečima dežurnih, u 20.26.

– Na lice mesta izašlo je osam vatrogasaca s tri vozila, vatra je zahvatila krov kuće i dve prostorije u potkrovlju. Požar je brzo lokalizovan – rekao je Boro Majkić, komandant Vatrogasno-spasilačke brigade u Pančevu.

 

Privedena dvojica rukovodilaca Rafinerije

Izvor: Radio Pančevo, Beta                                                       13.11.2013.

Policija je danas privela dvojicu rukovodilaca Rafinerije nafte Pančevo, na osnovu krivične prijave Naftne industrije Srbije. Reč je o direktoru Bloka prerada i rukovodiocu zaduženom za investicije. Takođe, policija je privela i dvojicu srpskih državljana, vlasnika jednog privatnog preduzeća koje je obavljalo radove za potrebe Rafinerije nafte Pančevo, saznaje agencija Beta.

   

Vatrogasci brzo ugasili požar u Moravskoj 1

Izvor: Radio Pančevo                                25.10.2013.

U Moravskoj 1, sinoć, oko 20 sati, došlo je do požara u magacinskom prostoru radnje koja se renovira.

Zbog velike količine dima, stanari zgrade u Moravskoj 1 bili su evakuisani.

Požar je brzo ugašen, a povređenih nije bilo, rekao je Boro Majkić, komandant Vatrogasno-spasilačke brigade.

   

U Budvi ubijen Miloš Vidaković iz Pančeva

Izvor: Radio Pančevo                                                                      2.7.2013.

Miloš Vidaković (29) iz Pančeva ubijen je rano jutros u pucnjavi kod Starog grada u Budvi, saopštila je crnogorska policija. Kako se navodi, u pucnjavi je ranjena i jedna devojka, a više osoba je povređeno dok su u panici bežali s mesta događaja.

Vidaković je pogođen s najmanje tri hica iz pištolja dok je sedeo u jednom kafiću ispod zidina Starog grada u Budvi, a od posledica ranjavanja preminuo je na putu ka Opštoj bolnici u Kotoru.

   

Policajci sprečili mladića da skoči sa zgrade

  Izvor: Radio Pančevo                                                       18.01.2013.

Pančevački policajci Nebojša Ristić, Dragan Cvetković i pomoćnik komandira policijske ispostave Jug Darko Stojanović uspeli su da u noći 17. januara spreče mladića starog 17 godina da se ubije skokom sa četvrtog sprata zgrade, saopštio je danas Sindikat srpske policije. Dok su dvojica policajaca sat i po razgovarali sa mladićem, koji je, iz za sada nepoznatih razloga, hteo da se ubije, i odvraćali mu pažnju, treći mu je prišao s leđa, uhvatio ga oko pojasa i tako sprečio da skoči. Ristić je predsednik Sindikalne grupe Sindikata srpske policije u Pančevu.