Magazin

Uz vaučer najčešće na Zlatibor

PANČEVO, 8. avgust 2017. (TV Pančevo) - Najveće interesovanje za korišćenje besplatnih vaučera ove godine vlada za odmor na Zlatiboru, gde je do sada podeljeno 10.640 vaučera, što je za 80 odsto više u odnosu na 2016. godinu, saopšteno je iz turističke organizacije Zlatibor. Prošle godine u sistemu vaučera bilo je 33 ugostiteljska objekta na toj planini, dok je ove godine taj broj povećan na 56.

 

Kodeks oblačenja u vrelim danima

PANČEVO, 6. avgust 2017. (TV Pančevo) – Leto, naročito kada je toplo kao ovo, donosi i nešto slobodnije oblačenje. A tropski talasi kojem smo izloženi ponovo otvaraju pitanje – kako se treba oblačiti za posao. Sve državne institucije, kao i preduzeća imaju pravila o tome, ali, uvek, na kraju ostaje pitanje kulture, dobrog ukusa i osećaja.

   

Poslednji Mohikanac među svinjarima

PANČEVO, 05. avgust 2017. (TV Pančevo) – Sve je manje ljudi koji se bave svinjarskom proizvodnjom. Međutim, Jožef Spišjak iz Vojlovice voli i čuva, kako krmače, tako svinje i prasiće. Ovom proizvodnjom bavi se intenzivno od kad je otišao u penziju, a rad mu je terapija.

   

Pekmez, džem, slatko ili marmelada?

PANČEVO, 31. jul 2017. (TV Pančevo) – Na pančevačkoj Zelenoj pijaci domaćice ovih dana kupuju voće za pripremu pekmeza, džema, slatkog i marmelade. Najviše se kupuju kajsije i šljive, dok se nektarine i breskve prodaju slabije.

   

Devojački bunar raj za vrućine

PANČEVO, 31. jul 2017. (TV Pančevo) – Na 40 kilometara od Pančeva nalazi se poznato izletište Devojački bunar, na kome tokom ovih toplih letnjih dana može da se nađe rashlađenje na bazenu. Bazen će raditi do početka septembra, a pruža svim poseticima različite ugođaje.

   

Najlepši balkon Višnje Veličković

PANČEVO, 30. jul 2017. (TV Pančevo) – Nakon nedavno održanog takmičenja za najlepše uređenu baštu, balkon i javnu površinu, po drugi put, Višnja Veličković odnela je pobedu u kategoriji „Najlepši balkon“. Otvorila nam je vrata svog cvetnog raja i pojasnila koliko je potrebno truda da bi se postao dupli pobednik.