Baner

Devojački bunar raj za vrućine

PANČEVO, 31. jul 2017. (TV Pančevo) – Na 40 kilometara od Pančeva nalazi se poznato izletište Devojački bunar, na kome tokom ovih toplih letnjih dana može da se nađe rashlađenje na bazenu. Bazen će raditi do početka septembra, a pruža svim poseticima različite ugođaje.

U netaknutoj prirodi, u borovoj šumi mnogi Pančevci, ali i Dolovci, Beograđani i mešteni su ovih dana našli hlad kupajući se na bazenu u Devojačkom bunaru. Turistička organizacije Opštine Alibunar i Opština Alibunar vode računa o ovom mestu, a bezen je otvoren 1. juli i radiće do kraja avgusta. Voda u bezenu je termalna i njenu ispravnost kontrolišu svakodnevno, a jednom nedeljno bazen se prazni i puni novom svežom vodom.

Posetioci su zadovoljni, a najviše se sviđa najmlađima koji kažu da je dobro što ima hladovine i što je baznen dovoljno velik.

Ulaz na bazen je za decu 50, a za odrasle 100 dinara. U Turističkoj organizaciji su se potrudili da obezbede i ležaljke, čije iznajmljivanje je 100 dinara. Na bazenu će tokom avgusta biti organizovane Igre bez granica, a na samom izleteištu Devojački bunar i Festival tamburaških orkestara Letnje note.