Magazin

Pančevci vole Grčku, al' jeftin i Egipat

PANČEVO, 24. jun 2018. (TV Pančevo) – Leto je kalendarski počelo, ono sa sobom nosi duže dane, godišnje odmore i više druzenja. Gde Pančevci letuju i koje su im omiljene destinacije pogledajte u prilogu koji sledi.

 

12. gulašijada u Barandi

PANČEVO, 20. maj 2018. (TV Pančevo) – Lovačko društvo „Šnjep“ uspešno je organizovalo dvanaestu po redu Gulašijadu u Barandi, koja je pored filmskog studija, najpoznatiji turistički brend Barande.

   

Etno bazar u opovačkom parku

PANČEVO, 20. maj 2018. (TV Pančevo) – U sklopu manifestacije Dani opštine Opovo danas je održan sada već tradicionalni etno bazar u organizaciji Udruženja „Aktiv žena Opovo“.

   

Šumarijada na Čardaku - i takmičenje i druženje

PANČEVO, 13. maj 2018. (TV Pančevo) – Na Čardaku u Deliblatskoj peščari ovog vikenda održana je 13. Šumarijada, radničko-sportske igre zaposlenih u Javnom preduzeću "Vojovodinašume". Više od 400 učesnika takmičilo se u fudbalu, pikadu, odbojci, brzom sečenju stabala, a sveukupni pobednik ovogodišnje Šumarijade je Šumsko gazdinstovo iz Sremske Mitrovice.

   

U Vršcu otvorena nova poslovnica "Dunav osiguranja"

PANČEVO, 5. maj 2018. (TV Pančevo) – Najveća nacionalna osiguravajuća kuća otvorila je u Vršcu novu poslovnicu kompanije „Dunav osiguranje“ i „Dunav centar“.

   

Najbolji "kotlić" Radovana Stanojevića na gulašijadi u lokalu „Crna dama 69“

PANČEVO, 28. april 2018. (TV Pančevo) – Prva gulašijada u Pančevu u organizaciji Caffe kluba „Crna dama 69“, koji se nalazi na zelenoj pijaci, okupila je više od 30 učesnika koji su demonstrirali vrhunsko kulinarsko umeće.