Baner

Đekina onlajn emisija

PANČEVO, 10. april 2018. (TV Pančevo) – Branislav Đeka Đeković, čuveni voditelj rokenrol emisije na Radio Pančevu ima novu emisiju. “Đekin Veb i rokenrol TV” emituje uživo na njegovoj “Fejsbuk” stranici.

Branislav Đeka Đeković, godinama autor, urednik i voditelj emisije „All you need is rock and roll“ na talasima Radio Pančeva, uveseljava kako on voli da kaže, „braću bajkere and rokere“, i posle dugogodišnje uspešne karijere na radiju, koja i dalje traje, započeo je novi projekat. Đeka preko društvene mreže „Fejsbuk“ „strimuje“ svoju emisiju „Đekin Veb i rokenrol TV“. U improvizovanom „Studiju 1“, koji se nalazi u sobi čuvenog pančevačkog „otorinorokenrologa“ gostuju uglavnom Pančevci, koji mogu gledaocima uživo da ispričaju veoma zanimljive životne priče, pohvale se značajnim međunarodnim uspesima, najave izložbu, svirku ili promociju knjige. Više od 70 emisija emitovano je preko „Fejsbuka“, a sam Đeka se priseća kako je izgledala njegova prva emisija Veb TV-a.

Đeka smatra da je rokenrol eliksir mladosti.

Realizaciju “Đekinog Veb i rokenrol TV-a” radi Marko “Meda” Dimitrijević, a kada je ekipa regionalne RTV Pančevo posetila ovaj improvizovani studio gost je bio aforističar i pisac Zoran T. Popović.

Cilj emisije, kako one koja se godinama emituje na radiju, tako i ove na “Fejsbuku” je da se, pored dobre muzike, promovišu i prave, kvalitetne stvari i kulturna dešavanja i to pred auditorijumom “bisera rasutih”, tačnije Pančevaca koji Đekin rad prate iz inostranstva.

Emisija na Radio Pančevu “All you need is RnR” emitovana je više od 1000 puta, a koliko će se emitovati “Đekin Veb TV” ostaje da vidimo. Jedno je sigurno, a to je da svi želimo večnom mladiću i čuvenom pančevačkom “otorinorokenrologu” Branislavu Đekovići Đeki još mnogo usepšnih emisija.