Magazin

Cveće na pijaci privuklo Pančevke

PANČEVO, 21. april 2018. (TV Pančevo) – S dolaskom lepog vremena zelena pijaca, osim dobre ponude voća i povrće, bogata je mnogobrojnim rasadom cveća. Veliki broj sugrađanki odlučio je da kupi cveće i ulepša svoje terase i dvorišta.

 

Đekina onlajn emisija

PANČEVO, 10. april 2018. (TV Pančevo) – Branislav Đeka Đeković, čuveni voditelj rokenrol emisije na Radio Pančevu ima novu emisiju. “Đekin Veb i rokenrol TV” emituje uživo na njegovoj “Fejsbuk” stranici.

   

Održana 24. Fijakerijada u Crepaji

PANČEVO, 9. april 2018. (TV Pančevo) – U Crepaji je u organizaciji Konjičkog kluba „Lipicaner” održana 24. Fijakerijada, na kojoj je učestvovalo više od stotinu zaprega. Bio je to dan i za uživanje nekoliko hiljada posetilaca. Fijakerijada u Crepaji je i početak sezone za konjare i njihove prelepe ljubimce koji će se tokom celog leta pojavljivati i na revijalnim i takmičarskim nastupima.

   

Prolećna anketa

PANČEVO, 31. mart 2018. (TV Pančevo) - Ekipa regionalne radio televizije Pančevo pitala je naše sugrađane kako oni provode prve prolećne dane i gde to oni vole da se šetaju u gradu kada je lepo vreme.

   

Pančevci na prvih dvadeset martovskih stepeni

PANČEVO, 11. mart 2018. (TV Pančevo) – Ekipa Televizije Pančevo pitala je danas Pančevce kako provode prvih dvadeset martovskih stepeni u gradu.

   

Hladnoća "oterala" kupce uprkos bogatoj ponudi

PANČEVO, 3. mart 2018. (TV Pančevo) – Zelena pijaca danas je funkcionisala uobičajeno. Ponuda je bila bogata ali nije bilo puno kupaca, a možda je razlog hladno vreme. Prodavci kažu da se još uvek najviše prodaje zimnica, ali i krompir, luk i pasulj.