Magazin

Pančevci spremni za zimu

PANČEVO, 15. septembar 2017. (TV Pančevo) - Čak i ako je početak septembra, Pančevci se već polako spremaju za zimu. Vešte domaćice počinju da obnavljaju svoju ostavu novom zimnicom, dok se domaćini brinu za ogrev. Ekipa Regionalne RTV Pančevo posetila je Narodnu baštu i razgovorala je sa našim sugrađanima o pripremama za zimu.

 

Više od šest decenija uz list "Poljoprivrednik"

PANČEVO, 26. avgust 2017. (TV Pančevo) – Dolovac Đura Kovač je pretplatnik lista "Poljoprivrednik" od 2. decembra 1956. godine, kada je ovaj specijalizovani list za selo i agrar ugledao svetlost dana.

   

Jedan od najlepših balkon Dušice Dečamić

PANČEVO, 23. avgust 2017. (TV Pančevo) – Javno komunalno preduzeće „Zelenilo“ je i ove godine organizovalo konkurs za izbor najlepše bašte i balkona u Pančevu. Treće mesto za najlepši balkon osvojila je Dušica Dečamić sa Sodare.

   

Zelena oaza porodice Krstulović

PANČEVO, 21. avgust 2017. (TV Pančevo) – Nina i Dragan Krstulović iz Pančeva, ponosni su vlasnici rajskog vrta koji je u konkurenciji za najlepšu baštu, osvojio treće mesto. Kako ističu, najlepše je kad čovek ima svoj komad zelenila u kome se oseća opušteno i iz koga ne bi poželeo da ode.
   

Među najlepšima balkon Ljubiše Pešića

PANČEVO, 16. avgust 2017. (TV Pančevo) – Ljubiša Pešić osvojio je drugo mesto na konkursu Zelenila u kategoriji “najlepši balkon”. Ekipa regionalne RTV Pančevo, posetila je drugonagrađeni balkon i razgovarala sa Pešićem o njegovoj oazi.

   

Žuta lubenica slatka i tražena

PANČEVO, 12. avgust 2017. (TV Pančevo) – Zelena pijaca danas je funkcionisala uobičajeno. Prodavci kažu da su se ove subote najviše prodavali bostan, dinje, paradajz, paprike, breskve, jabuke, šljive i krompir. Bilo je i ponude i kupaca, ali kako kažu prodavci, cene su prilagođene svakome, a za domaće voće kažu da je najjeftinije.