Magazin

Besplatan ulaz na kačarevačkom jezeru

PANČEVO, 25. jun 2017. (TV Pančevo) – Visoke dnevne temperature izmamile su kupače na poznata kupališta u blizini grada. Na jezeru u Kačarevu sve je spremno za sezonu kupanja. Jezero je zvanično počeo sa radom u utorak 20. juna, a spas od vrućina nisu pronašči samo meštani Kačareva, nego i okoline.

 

Počinje sezona kupanja na bazenu

PANČEVO, 20. jun 2017. (TV Pančevo) – Na otvorenom bazenu na Strelištu u toku su završni radovi na uklanjanju balonke i pripremi bazena za sezonu kupanja. Otvoreni bazen počeće zvanično sa radom u petak, 23. juna, a cena ulaznica za građanstvo biće kao prošle godine.

   

Od igle do lokomotive na starom buvljaku

PANČEVO, 11. jun 2017. (TV Pančevo) – Nedeljno jutro mnogi Pančevci proveli su na starom buvljaku, gde je bila velika gužva, budući da je i ponuda bila raznolika. Pored uobičajene robe, kao što su odeća, alati, kućni aparati, različite kućne potrepštine i sitnice, danas su se našle i veoma neobične stvari, i to po nimalo simboličnim cenama.

   

Luka Ivanović sprema jedinstveni trik za superfinale "Talenta"

PANČEVO, 30. maj 2017. (TV Pančevo) – Njegov trik sa kartom u jajetu, oduševio je celu Srbiju a da je to što radi veće od pukog „hokus-pokus“ pokazao nam je pančevački Hudini, Luka Ivanović. Finalista šou programa „Ja imam talenat“ za samu završnicu sprema trik koji će nadmašiti sve što je do sada viđeno u mađioničarskom svetu u Srbiji.

   

1. maj na keju i u Narodnoj bašti

 

PANČEVO, 1. maj 2017. (TV Pančevo) – Za prvi maj ulice Pančeva bile su prazne. Mnogi su iskoristi Kej i Narodnu baštu da tamo provedu slobodne vreme. Da li su se radnci izborili za radnička prava u celom svetu to ne znamo, ali to je ipak dan koji je u većini zemalja sveta neradni, pa je to i prilika da se ostvari jedno od radničkih prava, a to je pravo na odmor.

   

Na stari buvljak po baštenski nameštaj

PANČEVO, 30. april 2017. (TV Pančevo) – I ove nedelje stari buvljak bio je prepun kupaca i prodavaca, ali, kao i obično, najviše šetača. S proleća, obično ljudi prave veliko spremanje kuće i stanova, a stari buvljak je mesto na kom mogu da pronađu neke sitnice za svoj dom i baštu.