Baner

Počinje sezona kupanja na bazenu

PANČEVO, 20. jun 2017. (TV Pančevo) – Na otvorenom bazenu na Strelištu u toku su završni radovi na uklanjanju balonke i pripremi bazena za sezonu kupanja. Otvoreni bazen počeće zvanično sa radom u petak, 23. juna, a cena ulaznica za građanstvo biće kao prošle godine.

Balon na otvorenom bazenu je skinut pre nekoliko dana, a u toku su završni radovi na pripremi otvaranja bazena za letnju sezonu kupanja, kaže Predrag Stojadinov, direktor JKP „Mladost“.

- Punjenje bazena je počelo. Samo skidanje balonke nije predstvljalo problem, ali agretagat i jedinice moraju da ostanu na prostoru bazena . Naši radnici su konstruisali i prave ogradu koja će fizički bezbednosno ograditi agregat od korisnika bazena, tj kupača. Ostali su i ulazi u balonku koji će morati da se zaštite, ali sve moramo da dovedemo u neku optimalnu situaciju kako bi sve funkacionisalo kako treba.

Bazen zvanično počinje sa radom u petak, 23. juna, a cela ulaznica biće kao i prošle godine:

- I ove godine smo bili odgovorni prema građanima Pančeva , nismo podizali cenu karte. 150 dinara biće za odrasle, a 100 dinara za decu i to je neka naša moralna obaveza prema građanima Pančeva.

Radno vreme otvorenog bazena na Strelištu je od 10 ujutru do 18 časova, a prema rečima Predraga Stojadinova, postoji mogućnost da se radno vreme produži i do 19 sati, u zavisnosti od sportskih klubova koji koriste bazen.