Baner

Luka Ivanović sprema jedinstveni trik za superfinale "Talenta"

PANČEVO, 30. maj 2017. (TV Pančevo) – Njegov trik sa kartom u jajetu, oduševio je celu Srbiju a da je to što radi veće od pukog „hokus-pokus“ pokazao nam je pančevački Hudini, Luka Ivanović. Finalista šou programa „Ja imam talenat“ za samu završnicu sprema trik koji će nadmašiti sve što je do sada viđeno u mađioničarskom svetu u Srbiji.

Luka Ivanović, džezer mejdenovskog srca i režiser mađioničarskih prstiju, još je jedna mlada osoba na koju ova zemlja može i te kako da bude ponosna. Iako je pažnju šire javnosti privukao mađioničarskim trikovima, Luka nije samo još jedan srednjoškolac već i režiser, kamerman i scenarista, a svoju priču priča i kroz nastupe koji ga izdvajaju od ostalih takmičara jer na bajkovit način uvlači gledaoce u svoj magični svet.

Hičkok je jednom rekao da je jedini način da se reši strahova da napravi filmove o njima. I dok bi se neko drugi na njegovom mestu tresao od treme i straha, Pančevac čeličnog samopouzdanja, sa istom lakoćom stvara autorske filmove ali i izlazi pred milionski auditorijum pokazujući svoje umeće.

Sa sedam godina snimao je filmove sa igračkama a podrška porodice i prijatelja dovela ga je do toga da odluči da mu kamera bude životni poziv. Trikovi su došli kao razonoda, a onda je njima počeo ozbiljnije da se bavi kao srednjoškolac. Spontano je odlučio da se prijavi na takmičenje, a kada ga mozak ne sluša, Luka svoje kreativne blokade rešava kao svi mladi ljudi i smatra da ako čekate dok ne nađete savršeno mesto i idealno vreme, to idealno vreme nikada neće doći.

Inspiraciju za svoje trikove ali i sve čime se bavi, nalazi u dečijem svetu i često pokušava da se vrati u vreme kad je i sam bio dete i kad je smatrao da ništa nije nemoguće, istakao je Luka Ivanović.

Nastup Luke Ivanovića u finalu šou programa „Ja imam talenat“, možete pratiti u četvrtak, 1. juna za koji je rekao da sprema nešto što se u Srbiji još nije videlo.